Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi

Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 29.06.2013, 09:32   #1
Çevrimdışı
İmge
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Emniyette Deprem


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 67 müdür ve amirin şark tayinleri belli oldu. ABD'li turist Sarai Sierra cinayeti ve Samatya'da Ermeni vatandaşlara yönelik saldırı soruşturmalarını yürüten Asayiş Şube Müdürü Ertan Erçıktı'nın Elazığ'a, MİT krizinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden alınan daha sonra terfi ederek 3 ilçenin sorumlu müdürlüğüne getirilen Yurt Atayün'de Malatya'ya tayini çıktı. İstanbul'a ise 40 müdür ve amir 1 başkomiser geldi.
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından her yıl haziran ayında yapılan müdür ve amirlerin şark tayinleri, bu gün belirlendi. Atama listeleri il emniyet müdürlüklerine bildirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tayinleri de saat 22.00 sıralarında açıklandı. İstanbul Personel Şube Müdürlüğü'ne bildirilen listeye göre; 1'inci sınıf 3 emniyet müdürü, 2'inci sınıf 8 emniyet müdürü, 3'üncü sınıf 28 emniyet müdürü, 4'üncü sınıf 17 emniyet müdürü ile 11 emniyet amirinin şark tayini çıktı. 15 emniyet müdürü, 25 emniyet amiri ve 1 başkomiser de İstanbul'a atandı.

Şart tayini gelen müdürler arasında İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın özel kalem müdürü Melih Bahattin Baştak, Asayiş Şube Müdürü Ertan Erçıktı ve Personel Şube Müdürü Mustafa Şen de yer aldı. Baştak'ın tayini Şırnak'a, Erçıktı'nın tayini, Elazığ'a, Şen'in tayini ise Erzincan'a çıktı. Ertan Erçıktı, görev yaptığı dönemde 2 önemli soruşturma yürüttü. ABD'li Sarai Sierra cinayeti ve Samatya'da Ermeni vatandaşlara yönelik saldırı olaylarını soruşturdu. Sarai Sierra'yı öldüren kişinin Laz Ziya lakaplı Ziya Tasalı olduğu cesedin bulunmasından kısa bir süre sonra belirlendi. Tasalı Suriye'de yakalandı ve İstanbul'a getirildi. Erçıktı, Samatya'da Ermeni asıllı 1 yaşlı kadının öldürüldüğü 4'ünün de yaralandığı saldırıların failini de bulmayı başardı. Zanlı Murat Nazaryan tutuklandı. MİT krizinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden alınan, daha sonra terfi ederek İstanbul'da 3 ilçenin sorumlu müdürlüğüne getirilen Yurt Atayün'ün de tayini Malatya'ya çıktı.

Kaynak
__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz İmge'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 29.06.2013, 17:14   #2
Çevrimdışı
Cagliostro
2023 - İlk Yolculuk

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Emniyette Deprem

Malatya sürgün yeri değil olsa olsa ödül olur emniyet mensupları için..
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Cagliostro'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 29.06.2013, 20:19   #3
Çevrimdışı
Hasat
Uzman Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Emniyette Deprem

deprem kelimesi abartılı olmuş yoksa şimdi tayin zamanı zatenki elazığ erzincan malatya tayincilerin koşa koşa gidecekleri yerler
__________________
Bazen su olmak lazım sessiz sakin ...!!! Bazen sel olmak lazım öfkeli ve hırçın...!!!
Bazen mum alevi olmak lazım; sabırla tükenmeyi bekleyen, bazense volkan olmak lazım; önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!!!
Kimine SU oLacaksın, kimine SEL ...!!! Kimine MUM olacaksın, kimine VOLKAN ...!!! Ama kimseye asla ve asla KUL oLmayacaksın... !!!
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Hasat'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
deprem, emniyet, emniyette, müdürü, tayini, şube


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 20:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.