Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Kültür | Sanat | Edebiyat > Vitrindeki Kitaplar

Vitrindeki Kitaplar Kitap tanıtımları


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 07.11.2013, 11:10   #1
Çevrimdışı
MyStery
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Forever Jack | Natasha Boyd



Forever Jack (Eversea #2) – Natasha Boyd

Kitap Tanıtımı

Hollywood yıldızı Jack Eversea Carolina sahilindeki bu küçük kasabaya adım attığında, Keri Ann Butler’ın masum kalbine bir delik açtı ve yedi ay sonra kasabadan ayrıldığında, geride kanayan bir yara bıraktı.

Jack en çok inandığı ve güvendiği insanlar tarafından ihanete uğramış, aldatılmış ve tehdit edilmişti ve neredeyse kariyerinden olacaktı. Aynı zamanda, belki de hayatındaki tek “gerçek” şeyin de parmakları arasından kayıp gitmesine izin verdiğinin farkındaydı.

Ve elleri bağlıydı; bunun olmasını engelleyememişti… en azından şimdiye kadar.

Keri Ann Butler’ın hayatı, film yıldızı Jack Eversea ile tanıştığı gece değişmişti. Keri Ann, Jack’in dünyanın her tarafındaki hayranları tarafından tanınan adamdan farklı olduğunu sanmıştı. Onun ihanetinin ve terk edişinin bıraktığı yıkıntının ardından, Keri Ann toparlanmalı ve şimdiye kadar yaşamaktan geri durduğu hayatı yaşamaya başlamalıydı.

Aniden Jack geri döndü ve neden gittiğine dair olan açıklaması gün geçtikçe daha inandırıcı, sözleri daha baştan çıkarıcı oluyordu. Fakat Jack’in kolunda manşetlere çıkacak bir sonraki güzel olmak Keri Ann’in kariyer planları arasında yoktu; ona karşı hissettikleri ne olursa olsun. Ve hissettiklerinin fiziksel bir çekimden öteye gidip gitmediğinden ya da ona tekrar güvenip güvenemeyeceğinden emin bile değildi.

Jack şimdi, çılgın yaşantısı onları ne kadar da ayırmaya uğraşıyor olsa bile, Keri Ann ile olan ilişkisini kurtarmaya uğraşıyordu. Soru şu ki, hem Jack’i hem de istediği her şeye, sonsuza kadar sahip olabileceğine onu inandırabilecek miydi?
__________________
  Alıntı ile Cevapla
MyStery'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
boyd, forever, jack, kadar, keri, natasha


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.