Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Kültür | Sanat | Edebiyat > Vitrindeki Kitaplar

Vitrindeki Kitaplar Kitap tanıtımları


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 04.07.2010, 20:15   #1
Çevrimdışı
TÜRKçe
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Küllerinden Doğan Şehir İzmir 1922






İzmir Yangını İstiklal Harbinin son büyük acısıdır. Bu yangın emperyalizmin kiralık ordusunun Anadolu'dan çekilirken hıncını adeta İzmir'den almasıdır. İzmir Yangını kadar iğrenç olan bir eylemde bu yangının Türkler tarafından çıkarıldığını iddia etmektir. İzmir'i yakan Yunan Ordusunun ve onların torunlarının Türkiye'ye olan hıncını anlamak mümkündür. Zor olan bu ülkenin nüfus cüzdanını taşıyan ve Yunan yalanlarının Türkiye'de savunuculuğunu yapanların bu millete olan hınçlarını anlamaktır. Dr. Murat Köylü'nün ilk kez açıklanan belgelere dayanan bu çalışması, bu iddiaların sahiplerine verilmiş, sakin, tutarlı, soğukkanlı ve en doğru cevaptır. Bu kitap her Türk aydının evinde bir gün kullanmak üzere bulunması gereken bir başvuru kaynağıdır. Çünkü bu yalanlar önümüzdeki yıllarda tekrar tekrar Türk milletinin gündemine taşınacaktır.
-Prof. Dr. Ümit Özdağ-


Emperyalist güçler ve uzantıları, İzmir yangınını uzun yıllar boyu Türk Kurtuluş Savaşını ve Türk ulusunu karalamak için kullandılar. 9 Eylül Kurtuluş Günü'nü 'Türk vahşeti' olarak tanıtmak için akıl almaz bir çaba ve tabii para harcadılar!.. Sanki Yunan işgalci güçleri yıllarca Batı Anadolu'da en vahşi yöntemleri kullanmamış, Türk yurdu işgalci çizmesi altında ezilmemiş, Türkler tarihin ilk kez tanık olduğu bir kurtuluş destanı yazmamıştı.. İzmir Yangını, barbar Türk imajı yaratmak için kullanılabilirdi... Kullanıldı da...

Gerçeğin ne olduğu herkes tarafından gayet iyi biliniyordu aslında, fakat Murat Köylü'nün, "Küllerinden Doğan Şehir, İzmir 1922" kitabı, 88 yıllık alçakça yalanlara kesin noktayı koydu. Yeni emperyalistler ve yerli işbirlikçileri bu belgeler karşısında artık sonsuza dek susmak zorundalar... Bir yurtseverin kaleminden İzmir yangını gerçeğini mutlaka okuyun. Teşekkürler Murat Köylü.
-Ümit Zileli-
__________________

  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz TÜRKçe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
izmir, küllerinden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.