Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Kültür | Sanat | Edebiyat > Vitrindeki Kitaplar

Vitrindeki Kitaplar Kitap tanıtımları


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 08.10.2010, 16:48   #1
Çevrimdışı
DarkAngeL
...:: HüsoMeL::...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Çözüldü Asi Melekler | Danielle Trussoni



Yazar : Danielle Trussoni
Tür : Roman
Yayın Tarihi : 06 Ekim 2010
Yayın Evi : Doğan
Sayfa Sayısı : 429
Detay :
'Alacakaranlık' serisiyle piyasalarda hüküm süren vampir egemenliğine karşı sıra meleklerde! Amerikalı yazar Danielle Trussoni’nin ikinci kitabı 'Asi Melekler' (Angelology), Sıla Okur'un Türkçe'ye çevirisiyle bu hafta Doğan Kitap'tan çıkıyor. Kitap Japonya’dan Almanya’ya Fransa’dan İspanya’ya kadar 30 ülkede yayımlandı ve dünya çapında ses getirdi. Babasını anlattığı ilk kitabı ‘Falling Through the Earth’, New York Times Book Review tarafından 2006’nın en iyi 10 kitabından biri seçilen Danielle Trussoni’nin ikinci kitabı olan 'Asi Melekler' de çarpıcı konusuyla dikkatleri üzerine çekti. Dünya basının ve edebiyatçıların övgülere boğduğu macera ve mistizm dolu kitap daha yayımlanmadan büyük bir ilgi gördü. Yedi yayınevi kitaba talip oldu, bu yarışı Viking Press kazandı (2010). New York Times bestseller listesinde haftalarca kalan romanın film hakları için Columbia ve Universal arasındaki rekabet ise Columbia’nın ipi göğüslemesiyle sonuçlandı.

***
DÜNYANIN KADERİNİ BELİRLEYECEK SON SAVAŞ

23 yaşındaki Evangeline, 12 yaşından beri New York’ta Azize Rose Manastırı’nda yaşayan, manastırın kütüphanesinden ve dış yazışmalarından sorumlu bir rahibedir. Sadece rahibelerin yaşadığı Azize Rose Manastırı, dünya üzerindeki en kapsamlı melek resimlerine sahiptir. Bir gün manastıra ABD’nin ünlü ve zengin ailelerinden Rockefellerların sanat etkinliklerini araştıran Verlaine’den bir mektup gelir. Verlaine manastır arşivinde araştırma yapmak istemektedir. Çünkü 1940’larda Rockefeller desteğiyle Balkanlarda yapılmış bir arkeolojik keşif gezisinden ve burada elde edilen birtakım bulgulardan haberdar olmuştur ve bunun izini sürmek ister.

Gezi aslında, bir rahibin bin yıl önce kaleme aldığı bir rapordan çıkışla, Tanrı’nın cezalandırıp dünyada hapse mahkûm ettiği düşmüş meleklerin, Yunanistan-Bulgaristan civarındaki bir mağarada tutulduğu iddiasını araştırmak için yapılmıştır. 10. yüzyılda yaşamış olan bu rahip, meleklerden birini kazara serbest bıraktıklarını, bu meleğin tüm ekibi ortadan kaldırdığını, ancak kendisinin de bu meleği öldürdüğünü yazmaktadır.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
danielle, trussoni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 20:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.