Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Yemekler


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 28.07.20, 17:26   #371
Müdavim

Tura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jul 2012
Konular: 86
Mesajlar: 6,457
Ettiği Teşekkür: 28171
Aldığı Teşekkür: 32520
Rep Derecesi : Tura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Bu kadar emek vermişsin...sultan multan dinlemeyip yiyecez artık.
Teşekkürler @OkyanusunKalbi.
__________________
Tura Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 29.07.20, 19:32   #372
WoodStock

OkyanusunKalbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2009
Konular: 1085
Mesajlar: 11,398
Ettiği Teşekkür: 34060
Aldığı Teşekkür: 50559
Rep Derecesi : OkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Seytan
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Bugün Ne Pişirsem?


Tavuklu Nohut Yemeği



Malzemeler

  • 2 su bardağı nohut
  • 1 adet büyük boy soğan
  • 2 adet tavuk göğüs
  • 2 yemek kaşığı salça isteyen( 1 kaşık biber 1 kaşık domates salçası kullanabilir)
  • 2 tane tavuk bulyon veya tuz
  • 50 gram margarin
Yapılışı

Geceden ıslattığınız nohutları ertesi gün 10-15 dakika tencerede kaynatıp üstünde oluşan köpükleri alın,bu köpük nohutun içindeki gaz.


Düdüklü tencereye soğanı doğrayıp ister sıvı yağ ister margarin ilave edin.

Ben tavuklu yapınca margarin koyuyorum.
Soğan kısık ateşte pembeleşirken küp küp kestiğiniz tavuk göğüslerini ilave edin.


Tavuk eti suyunu çekince salçasını ilave edip biraz kavurun.

Nohutla beraber 1-2 dakika daha çevirin.Üstünü 2 parmak geçecek kadar sıcak su ilave edin ya bulyon ya da tuz ilave edip tencerenin ağzını kapatıp 25 dakika pişirin. Afiyet olsun.

Kuru Domatesli Peynirli Salata


Malzemeler
  • 1 marul
  • 1 kase kuru domates
  • 1 pk. hellim peyniri
  • 1 küçük kase mısır
  • 1 küçük kase ceviz
  • 1 küçük kase zeytin
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 tutam dereotu
  • limon
  • zeytinyağı
Yapılışı

Kuru domatesleri bir kaseye alıyoruz ve üzerine su döküp yumuşamaya bırakıyoruz.

Marulları doğruyoruz ve servis tabağına alıyoruz.
Kuru domatesi doğrayıp üzerine koyuyoruz.

Zeytin, mısır ve cevizi süsleyerek kenarlara koyuyoruz. Zeytinyağını döküyoruz ve limonunu sıkıyoruz.

Hellim peyniri küp doğrayıp tavada kızartıyoruz.
Kenarlara hellim peynirini koyuyoruz.

Dereotu ve maydanozla süsleyerek servis ediyoruz. Afiyet olsun.


Muhallebili Revani



Malzemeler
  • 3 yumurta
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı ayçiçeği yağı
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Yarım çay kaşığı karbonat
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
Şerbeti için
  • 2 limonun suyu
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 1.5 su bardağı su
Muhallebi için
  • 5 su bardağı süt
  • 5 yemek kaşığı pirinç unu
  • 8 yemek kaşığı toz şeker
Yapılışı

Revani hamurunu hazırlamak için yumurta ve toz şekeri iyice çırpın.

Hamuru için gerekli malzemeleri karışıma ilave edip iyice karıştırın. Karışımı; yağlanmış fırın tepsisine döküp 175 derece fırında pişirin. Soğuyunca enlemesine ikiye kesin.

Revaniyi ıslatmak için, limon suyu, şeker ve suyu karıştırın. Her iki parça revaniyi de şerbetle ıslatın.

Muhallebi malzemelerini bir tencerede sürekli karıştırarak pişirip ılınmaya bırakın.

Yarısını ıslattığınız revanini üzerine döküp yayın. Üzerine diğer revaniyi kapatın. Kalan muhallebiyi üzerine yayın.

Dilerseniz üzerine rendelenmiş çikolata ve Türk kahvesi serpip servis yapın. Afiyet olsun.


__________________
OkyanusunKalbi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 29.07.20, 21:43   #373
Müdavim

Tura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jul 2012
Konular: 86
Mesajlar: 6,457
Ettiği Teşekkür: 28171
Aldığı Teşekkür: 32520
Rep Derecesi : Tura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Nohut yemem. Revani ve salatayla idare edeceğim.
Mobil Sürüm ile Gönderildi
Tura Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 30.07.20, 18:37   #374
WoodStock

OkyanusunKalbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2009
Konular: 1085
Mesajlar: 11,398
Ettiği Teşekkür: 34060
Aldığı Teşekkür: 50559
Rep Derecesi : OkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Seytan
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Bugün Ne Pişirsem?

Pastırmalı Kuru Fasulye


Malzemeler

  • 1,5 su bardağıkuru fasulye
  • 1 adetbüyük boy kuru soğan
  • 2 adetorta boy yeşil biber
  • 2 yemek kaşığıtereyağı
  • 1 tatlı kaşığıdomates salçası
  • 1/2 tatlı kaşığıbiber salçası
  • 10 dilimçemensiz pastırma
  • 1 tatlı kaşığıun
  • 2,5 su bardağısıcak su (ortalama)
  • 1 çay kaşığıtuz
  • 1/2 çay kaşığıkimyon
Püf Noktası

Kuru fasulye yemeğini düdüklü tencerede pişirecekseniz birkaç saat öncesinde kuru fasulyeleri suya basmanız yeterli olacak, pişirme süresi yine kısalacaktır. Kullandığınız fasulyenin cinsine bağlı olarak fasulyeleri bir gece önceden de suya basabilirsiniz.Diri kıvamda kalan kuru fasulyelere pişirme esnasında eklediğiniz sıcak suyun üzerlerini geçmesine dikkat edin.Yemeğin sosunun berrak olması ve tadını değiştirmemesi için çemensiz pastırma kullanmayı tercih edin.

Pişirme Önerisi


Fasulyenin suyuna kıvam veren unu, arzuya göre kullanmayabilirsiniz.Kuru soğanla birlikte sarımsak, salça yerine bol miktarda doğranmış kabuksuz domates kullanabilirsiniz.Sosuyla buluşan haşlanmış fasulyeleri güveç tenceresine alın. Üzerine yağlı kağıt kapatıp kapağını sıkıca kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika kadar pişirin. İşte size güveç lezzeti.

Yapılışı

Kuru fasulyeleri pişirme işlemi öncesinde suya basın. Fasulyenin cinsine bağlı olarak en az 3-4 saat kadar suda bekletin.

Suyunu süzdürdüğünüz fasulyeleri tencereye alın. Üzerlerine soğuk su ekleyip kısık ateşte 30 dakika kadar haşlayın. Hafif diri kalmalarına dikkat edin.


Kuru soğanı küçük küpler halinde doğrayın. Ortadan ikiye kesip çekirdeklerini çıkardığınız yeşil biberleri yarım ay şeklinde kesin.


Tereyağını geniş bir tencerede eritin. Küp şeklinde doğradığınız kuru soğanı hafif bir renk alana kadar soteleyin. Yeşil biberleri katıp karıştırın.


Domates ve biber salçalarını ilave edip sosuna kıvam vermesi için az miktarda un katın. 2-3 dakika kadar kavurun.


Azar azar eklediğiniz sıcak suyla sos karışımının kıvamını açın. Haşlama suyunu süzdüğünüz hafif diri kıvamlı kuru fasulyeleri tencereye alın (Eklediğiniz sıcak suyun fasulyelerin üzerini geçmiş olmasına dikkat edin).


Tek tek açtığınız ya da ince uzun parçalar halinde dilimlediğiniz pastırma dilimleri, tuz ve kimyonu ekleyin.


Kapağı kapalı ateşte, kısık ateşte aralarda kontrol ederek 20-25 dakika pişirdiğiniz kuru fasulyeyi daha lezzetli olması adına dinlendirdikten sonra servis edin. Afiyet olsun.

yemek.com

Pirinç Pilavı



Malzemeler
  • 2 yemek kaşığıtereyağı
  • 1 yemek kaşığıayçiçek yağı
  • 2 yemek kaşığıarpa şehriye
  • 1 su bardağıbaldo pirinç
  • 1,5 su bardağısıcak tavuk suyu
  • 1 adetkesme şeker
  • 4 damlalimon suyu
  • 1/2 çay kaşığıtuz
Püf Noktası

Arpa şehriyeleri yakmadan kavurmaya dikkat edin. Pilav yapımında kullandığınız içme suyu ya da et/tavuk suyunun sıcak olmasına dikkat edin.Pirinçleri önceden yıkayıp çok uzun süre dışarıda bekletmeyin ki yapısında kırılmalar meydana gelmesin.Kullandığınız pirinci pişirme işlemi öncesinde ılık suda bekletip suyunu süzdükten sonra daha az miktarda sıcak su ekleyip salma usulü pirinç pilavı da hazırlayabilirsiniz.

Pişirme Önerisi

Kullandığınız pirinç türüne göre eklemeniz gereken su miktarı değişiklik gösterebilir.

Yapılışı
  1. Tereyağı ve ayçiçek yağını geniş tabanlı bir pilav tenceresinde kızdırın. Arpa şehriyeyi katıp kısık ateşte kavurmaya başlayın.
  2. Berrak bir su çıkana kadar soğuk suda yıkadığınız pirincin fazla suyunu süzdürün. Hafif bir renk alana kadar kavurduğunuz arpa şehriyelerle birlikte, şeffaf bir görünüm alana kadar kavurmaya başlayın.
  3. Pirinçlerin tane tane olması ve beyazlığını koruması için esmer şeker ve taze sıkılmış limon suyunu ilave edin.
  4. Sıcak tavuk suyunu katıp tuzla tatlandırın. Sadece bir kez tahta bir kaşıkla karıştırdığınız pilavı, kapağını kapattığınız pilav tenceresinde kısık ateşte 10-12 dakika pişirin.
  5. Sürenin sonunda pirinçler uzayıp suyunu çektiğinde pilavın üzerine kağıt havlu örtün, kapağını kapatın. Arzuya göre tencereyi de nemli bir mutfak beziyle sarıp demlenmesi için bir kenarda bekletin. Tane tane olan pirinç pilavını kuru fasulye ve turşu eşliğinde sevdiklerinizle paylaşın. Afiyet olsun.
Yemek.com


Gavurdağ Salatası



Malzemeler
  • 1 çorba kaşığı kırmızı biber püresi
  • 3 adet domates
  • 4 adet kırmızı soğan
  • 4 adet biber
  • 1 tutam nane
  • 1 tutam renkli kıvırcık
  • 1 tutam maydonoz
  • 1 tutam roka
  • 1 çay bardağı ceviz
  • Zeytinyağı
  • Nar ekşisi
  • Tuz
Yapılışı

Öncelikle kırmızı soğanlar küçük, küçük doğranarak geniş bir karıştırma kabına alınır.

Üzerine biberler doğranır ve ceviz iri şekilde kırılır. Daha sonra maydanoz, domates ve taze nane ince, ince doğranarak tamamı karıştırma kabına eklenir. Son olarak üstüne kırmızı biber püresi, nar ekşisi ve zeytinyağı ilave edilerek karıştırılır. Yaptığınız salatayı renkli yeşillikler ve roka ile servis yapabilirsiniz.


Fıstıklı Baklava




Malzemeler


Açmak için:
  • 1 su bardağınişasta
Hamuru için:
  • 5 su bardağıun
  • 3 adetyumurta
  • 7 yemek kaşığıeritilmiş tereyağı
  • 1,5 çay bardağısıvı yağ
  • 1/2 su bardağıyoğurt
  • 1 tatlı kaşığısirke
  • 1/2 su bardağısu
  • 1 çay kaşığıkarbonat
İçi için:
  • 300 gramantep fıstığı
Şerbeti için:
  • 2,5 su bardağıtoz şeker
  • 3 su bardağısu
  • 1/4 adetlimonun suyu
Üzeri ve katları için:
  • 300 grameritilmiş tereyağı
Püf Noktası

Şerbetin ılık, baklavanın sıcak olmasına dikkat edin. Katları elinizden geldiğince ince açmaya özen gösterin.

Nasıl Yapılır?

Hamuru hazırlamak için:
  1. Derin bir kabın içerisine unu aktarın. Ortasına havuz açın ve yumurtaları kırın.
  2. Ardından eritilmiş tereyağı, sıvı yağ, yoğurt, sirke ve karbonatı ilave edin.
  3. Azar azar su ilave ederek yoğurmaya başlayın. Ele yapışmayan bir hamur elde edin.
  4. Hamuru nemli bir bez kapatarak 40 dakika kadar oda sıcaklığında dinlendirin.
Şerbeti için:
  1. Su ve şekeri derin bir tencerenin içerisine alın.
  2. Karıştırarak şekerin erimesini sağlayın. Kaynamaya başladığında içerisine limon suyunu ilave edin.
  3. Bu şekilde bir süre daha kaynattıktan sonra ocaktan alın ve oda sıcaklığında dinlenmeye bırakın.
Hamuru açma ve birleştirme aşaması:
  1. Dinlenen hamuru, yirmi eşit parçaya ayırdıktan sonra tezgahı hafifçe nişastalayın. Ardından bezelerin üzerine nişasta serperek tepsinizin genişliğinde açmaya başlayın.
  2. Tüm bezelere aynı işlemi uyguladıktan sonra fırın tepsinizin tabanını eritilmiş tereyağı ile yağlayın.
  3. Açtığınız yufkaları altları ve üstleri olmak üzere ikiye bölün. İlk katları sermeye başlayın ve aralarına eritilmiş tereyağı sürün.
  4. Ortasına fıstığı serin. Diğer katları da çıktıktan ve aralarına eritilmiş tereyağı sürdükten sonra bir bıçak yardımıyla hafifçe karelere bölün.
  5. Üzerine de kalan tereyağın ekledikten sonra 180 derecede ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirin.
  6. Çıkarıp sıcak baklavaya ılık şerbetini verin. Çektikten sonra servis edin.
Servis Önerisi

Baklavanızı dondurma ya da kaymakla servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek.com




__________________
OkyanusunKalbi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 30.07.20, 20:10   #375
Ne Mutlu Türküm Diyene

NaNaNe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jun 2016
Yaş: 53
Konular: 1495
Mesajlar: 10,394
Ettiği Teşekkür: 33158
Aldığı Teşekkür: 33482
Rep Derecesi : NaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Keyifli
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Hava çok sıcak ama dün bende kuru fasulye pilav yaptım.Gayette güzel yedik.
Bugünde aperatif.

Melemen,karpuz peynir ekmek.

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________

NaNaNe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 01.08.20, 22:10   #376
Müdavim

Tura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jul 2012
Konular: 86
Mesajlar: 6,457
Ettiği Teşekkür: 28171
Aldığı Teşekkür: 32520
Rep Derecesi : Tura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Ahçıbaşı tatilde...2 gündür yok.

Ben de aç kalmayayım diye 2 gündür kurban kavurması yiyorum. Bu gidişle 2 gün daha kavurma yiyecekmişim gibi geliyor.

Kavurma...baklava...kavurma...domates soğan söğüş....böyle devam edip duruyor.
__________________
Tura Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 01.08.20, 22:20   #377
WoodStock

OkyanusunKalbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2009
Konular: 1085
Mesajlar: 11,398
Ettiği Teşekkür: 34060
Aldığı Teşekkür: 50559
Rep Derecesi : OkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Seytan
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Bayram ziyaretlerini buradan yapacağız tura. İnternette olmadığından dolayı telefondan idare ediyorum.
Bugün kaşarlı köfte ve sucuk yaptık mangalda.
Yanında da karışık salata. Tatlı olarak fıstıklı baklava.
__________________
OkyanusunKalbi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 01.08.20, 22:41   #378
Ne Mutlu Türküm Diyene

NaNaNe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jun 2016
Yaş: 53
Konular: 1495
Mesajlar: 10,394
Ettiği Teşekkür: 33158
Aldığı Teşekkür: 33482
Rep Derecesi : NaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Keyifli
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Mangalda adana kebabı salata, lavaş eşliğinde.
__________________

NaNaNe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bugün, pişirsem


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İlgili Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tarihte Bugün Smyrna Türk Tarihi 372 12.03.18 20:42
Atatürk'ün Fikir ve Düşünceleri Kartal Atatürk Kimdir? 25 30.06.16 01:22
Bugün Kılıçdaroğlu'na Dikkat | Emin Çölaşan Redwine Emin Çölaşan 2 29.03.15 16:44
Asla okuyamayacağınız kitaplar oneyouu Vitrindeki Kitaplar 2 24.03.09 16:29
Ermeni Sorunu, İddialar, Gerçekler Kartal Türk Tarihi 29 26.01.09 03:21


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.