Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Yemekler


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 17.09.20, 19:15   #521
Müdavim

Tura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jul 2012
Konular: 96
Mesajlar: 7,005
Ettiği Teşekkür: 29463
Aldığı Teşekkür: 33904
Rep Derecesi : Tura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Uzmanlar, pandemi döneminde vegan beslenmeyi bırakın, etle beslenin diyorlar.
Teşekkürler OKİ...uygun bir liste.
__________________
Tura Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.09.20, 17:37   #522
WoodStock

OkyanusunKalbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2009
Konular: 1565
Mesajlar: 13,757
Ettiği Teşekkür: 37101
Aldığı Teşekkür: 55123
Rep Derecesi : OkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Acimasiz
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Bugün Ne Pişirsem?



Havuçlu Brokoli Çorbası





Malzemeler

  • 1 küçük baş (500 gr kadar) brokoli,
  • 1 adet havuç,
  • 1 yemek kaşığı un,
  • 1 yemek kaşığı tereyağ,
  • 5 su bardağı kaynar su,
  • 1 su bardağı süt,
  • Tuz.
Yapılışı
  1. Çiçeklerine ayrılmış brokoli, yuvarlak yuvarlak doğranmış havuç ve suyu bir tencereye alıp sebzeler yumuşayana kadar haşlayın,
  2. Ayrı bir tencerede tereyağı eritin,
  3. Unu ekleyip kavurun,
  4. Üzerine suyuyla beraber havuç ve brokoliyi ekleyip karıştırın,
  5. Blenderdan geçirip sütünü ekleyin ve 2-3 dk. daha kaynatın,
  6. Tuzunu ekleyip ateşten alın. Afiyet olsun...



Ekşimikli Kulak (Trakya Mantısı)





Malzemeler

  • 3 su bardağı un,
  • 1 yumurta,
  • 3/4 su bardağı ılık su,
  • 1 çay kaşığı tuz,
  • 2 su bardağı ekşimik (lor peyniri),
  • Haşlamak için su, tuz,
  • Üzeri için 2 yemek kaşığı tereyağı, kıyılmış ceviz, kıyılmış maydanoz.
Yapılışı
  1. Unu derin bir kaba alıp ortasını açın,
  2. Tuzu ve yumurtayı ekleyip karıştırmaya başlayın,
  3. Suyu yavaş yavaş ekleyerek sert bir hamur elde edene kadar yoğurun,
  4. Hamur toparlandıktan sonra üzerine nemli bir bez örterek 10 dk dinlendirin,
  5. Hamuru üç parçaya bölün,
  6. Bir parçayı unladığınız tezgaha alıp bıçak sırtı kalınlığında açın,
  7. Yufkayı 2-3 cm'lik kareler halinde kesin,
  8. Her bir karenin ortasına bir parça ekşimik koyup üçgen olacak şekilde kapatın,
  9. Tüm kareler bittikten sonra diğer 2 parça hamuru da aynı şekilde hazırlayın,
  10. Bir tencerede 1 tatlı kaşığı tuz eklediğiniz suyu kaynatın,
  11. İçine kulakları atıp suyun üstüne çıkana kadar pişirin,
  12. Suyunu süzdürerek servis tabağına alın,
  13. Tereyağını eritip üzerine gezdirin,
  14. Çekilmiş cevizi de serperek servis yapın. Afiyet olsun...




Roka Salatası






Malzemeler

  • 1 demet roka,
  • Yarım beyaz soğan,
  • 2 adet domates,
  • 1 tatlı kaşığı sumak,
  • Zeytinyağ,
  • Nar ekşisi,
  • Tuz.
Yapılışı
  1. Soğanları ince uzun doğrayıp sumak ve az tuzla suyunu çıkarmadan elinizle hafifçe ovun,
  2. Domatesleri iri küpler halinde doğrayın,
  3. Rokanın saplarını ince yapraklı kısımlarını kalınca doğrayın,
  4. Uygun boyutlu bir kaseye roka, soğan ve domatesleri alın,
  5. Üzerine nar ekşisi ve zeytinyağ gezdirip salatayı karıştırın. Afiyet olsun...

Elmalı Turta






Malzemeler


Hamuru için;
  • 250 g soğuk tereyağı,
  • 400 g un,
  • 3/4 su bardağı pudra şekeri,
  • 1 yumurta sarısı,
  • 1 paket vanilya,
  • 1 çimdik tuz,
  • 1 buz küpü.
İçi için;
  • 4 adet büyük kırmızı elma,
  • 4 yemek kaşığı şeker,
  • 3/4 su bardağı ceviz,
  • 1 çay kaşığı tarçın.
Yapılışı
  1. Elmaları soyup küp küp doğrayın,
  2. Şekeri ekleyip kısık ateşte karamelize olana kadar arada karıştırarak pişirin,
  3. Hamur için unu, pudra şekerini ve vanilyayı tezgaha dökün,
  4. Ortasını çukur yapıp yumurta sarısı ve küp küp doğradığınız tereyağını koyun,
  5. Malzemeleri yavaş yavaş birbirine yedirerek hamuru yoğurun,
  6. Hamur toparlanmaya başladığında buz küpünü ekleyip hamuru toparlayın ve kalan buz küpünü çıkarın,
  7. Hamur tamamen toplandığında buzdolabına kaldırıp 1 saat dinlendirin,
  8. Diğer yandan karamelize olan elmaları ocaktan alıp robotta çektiğiniz ceviz ve tarçını ekleyip karıştırın,
  9. Bir kenarda soğumasını bekleyin.
  10. Hamuru dolaptan çıkarıp biri diğerinden daha büyük olacak şekilde iki parçaya ayırın,
  11. Büyük parçayı elinizle ya da merdane yardımıyla tart kalıbı genişliğinde açıp yağladığınız 24 cm'lik tart kalıbına yerleştirin,,
  12. Soğuyan iç harcını tart kalıbına döküp üzerini düzleyin,
  13. Diğer hamur parçasını, unladığınız tezgahta açıp harcın üzerini örtün,
  14. Bir çatal yardımıyla üzerinde delikler açın,
  15. 175 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun...


__________________
OkyanusunKalbi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.09.20, 21:58   #523
Moderator

Gülümsün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Oct 2014
Konular: 1759
Mesajlar: 10,154
Ettiği Teşekkür: 54834
Aldığı Teşekkür: 38456
Rep Derecesi : Gülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardırGülümsün şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Güzel güzel menüler. Başın sıkıştı mı tariflere bak pişir. Sofran şenlensin ağzına tat gelsin.
Ellerine sağlık canım.

__________________
Gülümsün isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 18.09.20, 22:13   #524
WoodStock

OkyanusunKalbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2009
Konular: 1565
Mesajlar: 13,757
Ettiği Teşekkür: 37101
Aldığı Teşekkür: 55123
Rep Derecesi : OkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Acimasiz
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Gülümsün Mesajı göster
Güzel güzel menüler. Başın sıkıştı mı tariflere bak pişir. Sofran şenlensin ağzına tat gelsin.
Ellerine sağlık canım.

Beğenmene sevindim canım.
Çeşit fazla olunca kadınların derdi “akşam ne yemek pişirsem” sorunu oluyor. Buradan bakınca iyi oluyor gerçekten.
__________________
OkyanusunKalbi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 19.09.20, 19:26   #525
WoodStock

OkyanusunKalbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2009
Konular: 1565
Mesajlar: 13,757
Ettiği Teşekkür: 37101
Aldığı Teşekkür: 55123
Rep Derecesi : OkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardırOkyanusunKalbi şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Acimasiz
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Bugün Ne Pişirsem?

Havuç Çorbası




Malzemeler

  • 3 adet orta boy havuç
  • 1 adet büyük boy soğan
  • 1/2 su bardağı pirinç
  • 5 büyük su bardağı sıcak tavuk suyu (yoksa sıcak içme suyu)
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Yapılışı
Soğanları çok iri olmayacak şekilde doğrayın. Sıvıyağı kızdırdığınız tencereye soğanları ekleyin ve sotelemeye başlayın. 1-2 dakika sonra tereyağını da ekleyin. Hemen ardından aynı soğanlar gibi çok iri olmayacak şekilde doğradığınız havuçları ilave edin. 1 dakika kadar soteledikten sonra pirinci ekleyip bir çevirin ve sıcak tavuk suyunu yada içme suyunu ekleyin. Tavuk suyunu ekledikten sonra minik bir tülbentin içine hafif ezilmiş 1 diş sarımsağı, karabiberi koyup, bir iple bağlayıp çorbanın içine atın. Su kaynamaya başlayınca altını kısın ve pişmeye bırakın. Havuçlar iyice yumuşayıp, pirinçler pişince, baharat kesesini çıkarıp, parçalayıcı yardımıyla çorbayı pürüzsüz hale getirin. Son olarak tuzunu da ekleyip, çorbanın altını kapatın. Afiyet olsun.



Garnitürlü Çanak Köfte




Malzemeler

  • 500 gram kıyma
  • 1 soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 3 dilim bayat ekmek içi
  • 1 yumurta
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Toz kırmızı biber
Dolgusu için
  • 2 patates
  • 1 havuç
  • 1 çay bardağı haşlanmış bezelye
  • Tuz
  • 4-5 dal dereotu
Üzeri için
  • 1 çay bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri
Sosu için
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 su bardağı sıcak su
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yapılışı
Köftesi için, kıymayı derin bir karıştırma kabına alın. Soğan ve sarımsağı rendenin ince tarafıyla rendeleyin. Ekmek içi, yumurta, tuz ve baharatları ilave edip iyice özdeşleşene kadar yoğurun. Kabın üzerini streç film ile kapatıp buzdolabında yarım saat kadar dinlendirin. Havuç ve patatesleri zar formunda doğrayıp bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyip hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Suyunu süzüp bir kaba alın ve haşlanmış bezelyeleri ilave edip karıştırın. Garnitüre Tuzunu ve ince kıydığınız dereotunu ekleyin. Köfte harcından yumurta büyüklüğünde parçalar alıp elinizle küçük kase şekli vererek fırın kabına yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin. Kızaran köfteleri fırından alıp içlerini hazırladığınız garnitür ile doldurun. Salçayı sıcak su ile açıp zeytinyağını ilave edin ve fırın kabınının tabanına dökün. Son olarak rendelenmiş kaşar peynirini köfte çanaklarının üzerine paylaştırın ve kaşar peynirleri eriyene kadar fırında pişirin. Afiyet olsun.



Domatesli Yeşil Salata




Malzemeler

  • Çeyrek baş iceberg salata,
  • Bie avuç maydanoz,
  • 1 sap yeşil soğan,
  • Yarım avokado
  • 7-8 adet cherry domates,
  • Tuz,
  • Zeytinyağ,
  • Limon veya nar ekşisi.
Yapılışı
  1. Iceberg salatayı iri iri kıyın,
  2. Maydanoz ve doğanı doğrayın,
  3. Avokadoyu küçük küçük doğrayın,
  4. Hepsini bir kaseye alıp üzerlerine damak zevkinize göre tuz, limon suyu ve zeytinyağ gezdirin,
  5. İkiye bölünmüş cherry domateslerle süsleyin. Afiyet olsun...



Waffle



Malzemeler

  • 2 yumurta,
  • 1 yemek kaşığı tereyağı,
  • 1 su bardağı süt,
  • 1,5 su bardağı un,
  • 1 yemek kaşığı şeker,
  • 1/2 çay kaşığı tuz,
  • 1 paket şekerli vanilin,
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu,
  • Kahvaltılık çikolata kreması,
  • Muz, kivi, çilek gibi meyveler,
  • Hindistan cevizi, ceviz, fındık, badem gibi kuru yemişler.
Yapılışı
  1. Yumurtaları iyice çırpın,
  2. Süt,eritilip ılıtılmış tereyağı, tuz ve şekeri ekleyip çırpın,
  3. Un, kabartma tozu ve şekerli vanilini de azar azar ekleyip akışkan bir hamur elde edene kadar çırpın,
  4. Waffle makinesini kızdırın,
  5. Hamurdan bir kepçe yardımıyla makinenin plakasını kaplayacak miktarda alıp plakanın üzerine gezdirin,
  6. Makineyi kapatıp makinenin kullanma kılavuzunda tavsiye edilen ısı ve sürede pişirin,
  7. Pişirdiğiniz waffleları servis tabaklarına alıp üzerine üzerine kahvaltılık çikolata kreması sürün,
  8. Sosun üzerine dilimlediğiniz meyveleri dizin,
  9. Dilerseniz hindistan cevizi, ceviz, fındık gibi malzemelerle süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun...
__________________
OkyanusunKalbi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 04.11.20, 16:13   #526
Ne Mutlu Türküm Diyene

NaNaNe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jun 2016
Yaş: 53
Konular: 1560
Mesajlar: 10,966
Ettiği Teşekkür: 35167
Aldığı Teşekkür: 34562
Rep Derecesi : NaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Keyifli
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Gecen gün evde Tulumba tatlısı yaptım herkes çok beğendi tarifini yazayım belki sizlerde yapmak istersiniz.

Malzemeler,
Şerbet için.
1.5 şu bardağı şeker
1 su bardağı su bir kaç damla limon.

Hamur için,

1 bardak su
1 bardak un
1 kaşık tepeleme tereyağ
2 kaşık irmik
2 yumurta
1 tatlı kaşığı nişasta
1 çorba kaşığı sirke

Kızartmak için sıvı yağ:

Yapılışı,

Bir tencerede önce şerbetini yapıyoruz şeker su kaynayınca limon az kaynat indir soğumaya bırak.

Sonra yine bir tencerede önce suyunu koyun kaşıkla tereyağını ekleyin kaynayınca ununu ekleyin çabuk karıştırın koyu bir hamur elde etmiş olacaksınız sonra geniş bir kaba koyun içine önce irmiği ni sonra nişastasını ekleyin kaşıkla karıştırın biraz soğumasını bekleyin bir yumurtayı kırın ve karıştırın iyice yitirdikten sonra öbür yumurtayida kırın ve karıştırın yumuşak bir hamur elde ettiniz.

Bir sıkma torbasına koyun ve tavaya koyduğunuz soğuk yağın içine sıkın ve kesin aşağıdaki gibi şekiller yapın tavanın tamamı dolunca altini acin kisik ateşte yavaş yavaş pişirin kızarınca delikli kaşıkla yağın içinde aldiginiz tulumbaları soğuk şerbetin içine koyun karıştırın birkaç dakika çekince icinden alın başka bir kaba koyun.

Iki ayrı tavada kızarttım zamandan tasarruf ve soğuk yağda olması gerektiği için bu malzeme ile baya oluyor önce deneyin beğenirseniz bir dahakine malzemeyi fazlalaştırırsınız.


Yıllar önce yapıyordum çocuklar küçükken sonra unuttum.Bir yerde tarife denk gelince denedim aynısı oldu.

Dışardan aldığınız tulumba ile aynı tatta.
Tavsiye ederim afiyet olsun.



SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________

NaNaNe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 04.11.20, 16:34   #527
Müdavim

Tura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jul 2012
Konular: 96
Mesajlar: 7,005
Ettiği Teşekkür: 29463
Aldığı Teşekkür: 33904
Rep Derecesi : Tura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Eline sağlık.
Sirkeyi nerede kullanacağız.
__________________
Tura Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
Tura'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 04.11.20, 16:47   #528
Ne Mutlu Türküm Diyene

NaNaNe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jun 2016
Yaş: 53
Konular: 1560
Mesajlar: 10,966
Ettiği Teşekkür: 35167
Aldığı Teşekkür: 34562
Rep Derecesi : NaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Keyifli
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Tura Mesajı göster
Eline sağlık.
Sirkeyi nerede kullanacağız.
Tüh unutmuşum yazmaya su tereyağ sirke kaynayınca un hamurunun içine yani.

Dikkatin için teşekkür ederim @Tura
Geç kalmasam yazıya eklEyecektim ama geç kalmışım.Neyse buradan söylemiş olduk.
__________________

NaNaNe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 04.11.20, 21:35   #529
Ne Mutlu Türküm Diyene

NaNaNe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jun 2016
Yaş: 53
Konular: 1560
Mesajlar: 10,966
Ettiği Teşekkür: 35167
Aldığı Teşekkür: 34562
Rep Derecesi : NaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardırNaNaNe şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Keyifli
Standart Cevap: Bugün Ne Pişirsem?

Bu yukardeki malzeme ile bu kadar oluyor.




SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
__________________

NaNaNe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bugün, pişirsem


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İlgili Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tarihte Bugün Smyrna Türk Tarihi 372 12.03.18 21:42
Atatürk'ün Fikir ve Düşünceleri Kartal Atatürk Kimdir? 25 30.06.16 02:22
Bugün Kılıçdaroğlu'na Dikkat | Emin Çölaşan Redwine Emin Çölaşan 2 29.03.15 17:44
Asla okuyamayacağınız kitaplar oneyouu Vitrindeki Kitaplar 2 24.03.09 17:29
Ermeni Sorunu, İddialar, Gerçekler Kartal Türk Tarihi 29 26.01.09 04:21


WEZ Format +3. Şuan Saat: 14:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.