Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Yılmaz Özdil


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 15.12.2015, 14:37   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart M’usul usul | Yılmaz Özdil


“Terör örgütüyle masaya oturmadık, asla oturmayacağız, bunlarla görüştüğümüzü söyleyenlerdir” dedi. Sonra “tabii görüşülüyor, görüşme talimatını veren benim” dedi.


*

Meclis kürsüsünde “benim milletimin dili tektir, o resmi dil Türkçedir” dedi. Sonra “ben ne tek dil dedim, ne tek din dedim, hiçbir yerde böyle bir ifadem yok, bunlar yalan makinası” dedi.

*

“Nato’nun Libya’da ne işi var, böyle saçmalık olur mu” dedi. Sonra “Nato, Libya’nın Libyalılara ait olduğunu tespit ve tescil için oraya gitmelidir” dedi.

*

“Patriot talebimiz olmadı, iddialar asılsız, sağır duymaz uydurur cinsinden bir haber” dedi. Sonra “patriotlar Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş’a yerleştirilecek” dedi.

*

“Kürecik’teki radarın komutası kesinlikle bize verilmelidir, aksi takdirde böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil” dedi. Sonra “buranın komuta sisteminin tamamiyle Nato’da olması gerektiğini söyledik” dedi.

*

“Biz genişletilmiş Ortadoğu projesinin eşbaşkanlarından biriyiz, Amerika’nın düşündüğü Büyük Ortadoğu Projesi içinde Diyarbakır yıldız olabilir” dedi. Sonra “ellerine bir kağıt almışlar, Amerika’nın projesidir diyorlar, bunu ispat edemezlerle alçaktırlar, namussuzdurlar” dedi.

*

“Kardeşim Esad’la iki dost olduk, iki kardeş olduk, mayınları temizledik, vizeleri kaldırdık” dedi. Sonra “katil Esed” dedi.

*

“Parası olan bastıracak parayı askerlikten kurtulacak, parası olmayan askerlik yapacak, benim vatandaşım bu işe sıcak bakmıyor, biz kimsesizlerin kimiyiz, ben şahsen böyle bir sorumluluğun altına girmem, referandum yaparım” dedi. Sonra “bedelli askerlik benim için acil bir konu, gönlümden geçen bir şey var, açıklamayı ben yapacağım” dedi.

*

“Topçu kışlasını yeniden yapacağız, bu tabii kışla olmayacak, AVM olarak hizmet görecek” dedi. Sonra “tutturmuşlar AVM de AVM… Burada bir AVM projesi yok, buraya zaten AVM yapamazsınız” dedi.

*

“Buradan Batı’ya sesleniyorum, şu anda Kobani düştü düşüyor” dedi. Sonra “tutturmuşlar Kobani de Kobani, Türkiye’yle Kobani’nin ne alakası var” dedi.

*

“Ülkemizi bölecek konular üzerinde adım atmayız, anadilde eğitimin önünü açarsanız, resmi dili zedelersiniz, güzelim ülkemize yazık edersiniz” dedi. Sonra “farklı dil ve lehçelerde eğitimin önünü açıyoruz, özel kurs imkanı getirmiştik, seçmeli ders olarak öğretilmesinin önünü açmıştık, şimdi de özel okullarda mümkün hale getiriyoruz” dedi.

*




Not: Yazının devamını okumak için, aşağıdaki linki tıklayınız




- - - - Sözcü - - - - -





__________________
  Alıntı ile Cevapla
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
m’usul, özdil, usul, yılmaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.