Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Yılmaz Özdil


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 04.08.2016, 17:16   #1
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Tatbikat | Yılmaz Özdil

Genelkurmay saraya, kuvvet komutanlıkları savunma bakanlığına, jandarma içişleri bakanlığına, Gata sağlık bakanlığına bağlandı.

*

Denizkurdu tatbikatının adı, Dombıra tatbikatı olarak değiştirildi.

*

Dombıra planlı yaz tatbikatı, temsili dost ve düşman kuvvetlerin sayın ahalimiz tarafından tekme tokat dövülmesiyle başladı, cnntürk'e cep telefonuyla bağlanan kurmay binbaşı hande fırat, yanlış anlaşılma olduğunu, bu dövülenlerin temsili olduğunu söyledi, sayın ahalimiz ikna oldu, rehin alınan askerler serbest bırakıldı.

*

Pegasus'ta hava kuvvetlerinden daha fazla savaş pilotu çalıştığı için, hava harekatı Pegasus genel müdürü tarafından yürütüldü, ancak, Amsterdam-İstanbul seferini yapan airbus üç saat rötar yaptı, filo komutanlığını üstlenecek olan emekli albay maalesef harekata yetişemedi, onun yerine Atlasjet'ten emekli bi yarbay atandı.

*

Tarım bakanlığına bağlanan üçüncü ordu komple fetocu çıktığı için, aile bakanlığına bağlanan beşinci ordu hava indirmeyle görevlendirildi, ancak, sahil güvenlikten sorumlu spor bakanlığından gelen resmi yazıyla, silahlı kuvvetlerin envanterinde beşinci ordu olmadığı anlaşıldı, o güne kadar beşinci orduyu kurmayan eski genelkurmay başkanları fetocu ilan edildi, tatbikatın üçüncü ordu ayağı kanun hükmünde kararnameyle iptal edildi.

*

Devlet malzeme ofisi komutanlığına bağlı sualtı taarruz komandoları cuma namazına gittiği için taarruz sekteye uğradı, onların yerine diyanet işleri donanmasına bağlı bordo bereliler görevlendirildi, gel gör ki, bordo berelilerin tapu kadastro tümenindeki tankçılarla birlikte umreye gittiği anlaşıldı, bunun üzerine, kışlaların kapısında bariyer olarak bekletilen tuğgeneral kadir topbaş komutasındaki çöp kamyonları mekanize tugayı, kolordu seviyesine yükseltildi, cinlerle süngü süngüye mücadelesinden ötürü korgeneral melih gökçek'e üstün cesaret ve feragat madalyası verildi.

*

Resmi Gazete'nin basımındaki hata yüzünden herhangi bir bakanlığa bağlanmayan, ortada kalan ve Chp'ye sığınan kuzey deniz saha komutanlığı, divan-ı harbe verildi. Kara kuvvetleri komutanlığının adı, ak kuvvetleri komutanlığı olarak değiştirildi, KKK'ydi, AKK oldu. Kaşla göz arasında, tatbikat ayağıyla orduevleri toki'ye devredildi.

*

Yandaş medya, milli enişte müsteşarlığı'ndan gelen kozmik istihbaratı manşet yaptı, temsili düşman kuvvetlerine ait bir denizaltının marmara denizinden dalıp, Van gölünden çıkacağı iddia edildi, Van derhal ilçe yapıldı, Gölcük donanma komutanlığı rtük'e bağlandı. Akp Rize il başkanlığının emrine verilen güney deniz saha komutanlığına ait fırkateynler, Karadeniz'e kaydırılınca… Kuzey deniz saha komutanlığına ait muhripler, Mit tırlarıyla Antalya'ya taşındı.

*

Tatbikatı seçkin gözlemci sıfatıyla takip eden başkomutan asrın liderimiz, piyade saldırısını izlerken “bizim askerler neden cüce yauv?” diye sordu. “Efenim, dürbünü ters tutuyorsunuz” dediler.



Kaydet
__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 04.08.2016, 19:04   #2
Çevrimdışı
NaNaNe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Tatbikat | Yılmaz Özdil

Süper bir yazı her zamanki gibi.
Onu bunu bahane edip Yılmaz Özdil i susturmazlar inş.
Teşekkürler @ReaL
__________________

  Alıntı ile Cevapla
NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
özdil, tatbikat, yılmaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.