Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Yılmaz Özdil


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 11.12.2016, 10:34   #1
Çevrimdışı
Basakca
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İsrail Ödemeyi TL’yle Yapsın!

20 sene önce, 1996…
Avrupa Birliği'ni arkasına alan Kıbrıs Rum Kesimi, küstahlaştı, Türk sınırını delmek için eylem organize etti. Hadiseyi dünya çapında şova dönüştürmek için bin kadar motosikletliyi Kıbrıs'a getirdiler, motorlarla Lefkoşa'dan sınırı geçip, Türk topraklarına girecekler, Girne'ye gidecekler, Girne Kalesi'ne Yunan bayrağı çekeceklerdi.

*

E gelecekleri varsa, görecekleri de vardı tabii… Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri sınır boyunda önlem aldı. ABD'nin Ankara büyükelçisi arabulucu olmaya çalıştı, hiç olmazsa silah kullanmayın diye rica etti. İyiniyetli davrandık. Silah kullanmadık. Taşlı sopalı kavga çıktı. Rumlar dövüle dövüle püskürtüldü. Bu kapışmada bir Rum öldü.

*

İki gün sonra… Rum Kesimi yöneticileri, Türkiye'ye başvurdu, Rum eylemcinin öldüğü yerde ayin yapmak için izin istedi. Gene iyiniyetli davrandık. İzin verdik. Bin kişilik grup papazlarla mapazlarla birlikte ayin yapacağız ayağıyla sınıra geldi. Rum karakterini gayet iyi tanıdığımız için elimiz tetikteydi, ki… Gene yanılmamıştık. Aniden koşmaya başlayıp, sınırı geçmeye çalıştılar. Solomon Spiru Solomo isimli fanatik, kalabalığın arasından sıyrıldı, topraklarımıza girdi, bayrak direğine tırmanmaya başladı. Aklınca Türk bayrağını indirip, Yunan bayrağını çekecekti. Megafonla uyarıldı. Dinlemedi.

*

Tık!
Tek mermiyle vuruldu.
Boynundan yedi.
Armut gibi düştü.


*

Rumlar çil yavrusu gibi dağıldı, papazlar eteklerini tuta tuta en önde, gerisi arkada, eylem bitti.

*

Uluslararası anlaşmalar gereği haklıydık, Rum Kesimi dünyadan beklediği tepkiyi bulamadı. Bunun üzerine ne yaptı? Enteresan bi oyun tezgahladı. Kendi kendine çadır mahkemesi kurdu, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Hasan Kundakçı ve hadise sırasında orada görevli bulunan altı subayımız hakkında dava açtı. Gıyabi yargılama yaptı. Cinayetten suçlu buldu!

*

Cephede aldığını masada veren Türkiye gene ayakta uyudu, Rumlar sinsi sinsi çalıştı, mahkumiyet kararını İnterpol'e bildirdiler, görüldükleri yerde yakalanmaları için, kırmızı bülten çıkardılar.

*

20 sene geçti…
Hasan Kundakçı ve diğer altı subayımız hâlâ yurtdışına çıkamıyor!
Herhangi bir ülkeye, yurtdışına adım attıkları anda tutuklanacaklar.


*

Gel zaman git zaman… Van münüts tiyatrosu kapsamında, İsrail'in Gazze ambargosunu delmek için Mavi Marmara feribotu gönderildi. “Yaklaşırsa vururum” diyen İsrail dediğini yaptı, feribotu bastı, 10 insanımızı göz göre göre öldürdü.

*

Rum Kesimi'ni örnek alan Türkiye, aynı taktiğe başvurdu, gıyabi dava açtı, İsrail genelkurmay başkanı, İsrail deniz kuvvetleri komutanı, İsrail askeri istihbarat başkanı ve İsrail hava kuvvetleri istihbarat başkanını yargılamaya başladı. İsrailli komutanlar hakkında 9'ar kez müebbet, 18'er bin sene hapis isteniyordu. Mahkeme sona erecek, İsrailli komutanlar suçlu bulunacak, İnterpol'e bildirilecek, görüldükleri yerde yakalanmaları için kırmızı bülten çıkarılacaktı.

*

Netice kardeşim?

*

İsrail 20 milyon dolar verdi.
Dün itibariyle…
Dava tık diye düştü.
Dosya kapatıldı.


*

Avuçiçi kadar Rum Kesimi'nin tee 20 sene önce gösterdiği basireti, koskoca Türkiye Cumhuriyeti 20 sene sonra bile gösteremedi.

*

Ne haysiyetli ülkeyiz di mi?

*

Bana sorarsanız… İsrail o 20 milyon doları TL'ye çevirsin, öyle ödesin, dolar bozdurma kampanyası yürüten sayın ahalimiz daha mutlu olur, haysiyetimize kuş kondurulmuş olur.



__________________
"Ey egosu boyundan büyük insan..
Bir gün ölüp toprak olacaksın. Bir tohum filizlenecek ot olacaksın, bir öküz seni yiyecek ve atık olacaksın.. Yani hep aynı kalacaksın."

  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Basakca'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 11.12.2016, 14:04   #2
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İsrail Ödemeyi TL’yle Yapsın!

Ben bir koşu gidip geleyim İsrail'e, söyleyeyim yetkililerine ödemeyi TL ile yapsınlar.. Siz kafaya takmayın sn. Yılmaz Özdil.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 11.12.2016, 16:35   #3
Çevrimdışı
yasemen
» Vous et l'Amour «

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İsrail Ödemeyi TL’yle Yapsın!

Vicdan azabından kurtulsalar bile, tarihin azabından kurtulamayacaklar. Tarihin azabından kurtulsalar, Allah'ın azabından kurtulamayacaklar. Bu koltuk sevicilerin hepsi birgün hesap verecek.
__________________

aragon'un dedigi gibi, görünüşte herkes insan.




  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz yasemen'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 13.12.2016, 13:35   #4
Çevrimdışı
Rosebud
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İsrail Ödemeyi TL’yle Yapsın!

Sokakta küçücük çocuklar görüyorum, Kur'an'ı göğüslerine bastırarak sarılmış vaziyette kurslara gidiyorlar, tam bir insan ve akıl ziyanlığı...
O kuranı oradan indirip aklı çalıştıracak bir eğitim sistemi oturtmadıkça bu ülkenin çağdaş medeniyet seviyesine yükselebileceğini düşünmek sadece bir ham hayal.
Putlaştırılmış bir kitaba tapmanın öküze tapmaktan hiçbir farkı yok, öküze taptığınızda hiç olmazsa hayvanları katledilmekten kurtarıyorsunuz ama kurana tapmak insanları öldürüyor, ülkeleri yıkıyor, insanlığa kan gözyaşı ve kederden başka birşey getirmiyor...
Hiç mi faydası yok peki bu kitabın!
Olmaz mı! Var elbette...
Dünyanın, insanların kanını emen sülüklere çok faydası var.
__________________

TEARS AND SOUVENIRS

  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
ã–demeyi, ä°srail, Ödemeyi, tl’yle, tl’yle, yapsä±n, yapsın, İsrail


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.