02.05.2021, 21:34 | #501 |
|
Cevap: Rosebud'un Objektifinden
@Rosebud |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
02.05.2021, 22:27 | #502 |
|
Belki kökü olmadığı için daha kısa aralıklarla sulamak gerekiyordu, 7-8 günde bir suladım kök olmadığı için bence he gün fısfısla sulamak gerekiyordu.
|
Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti |
02.05.2021, 22:41 | #503 | |
|
Alıntı:
|
|
02.05.2021, 22:47 | #504 |
|
Evet biliyorum, öğretmen komşumuz bana bırakmıştı bakmam için, fısfısla sulayacağım bakalım, çünkü normal suladığımda kökünün civarındaki ıslaklık 1 gün bile sürmüyor, dolayısıyla susuz kalmış oluyor.
|
17.05.2023, 17:15 | #506 |
|
Kusuruma bakma @Canan görmemişim bu mesajını. Senin fotoğraflar görünüyor ama benimkiler görünmüyor, imgbb hesabımda bazı değişiklikler yapmıştım hiç aklıma gelmedi buradaki linkleri etkileyeceği sanırım ondandır ama düzeltmek mümkün değil hangi foto hangi mesajdaydı bilemem ama işin tuhafı en azından link görünmeliydi öyle olsaydı anlayamadım bir türlü.
Ben aslında sana bir şey sormak için girmştim, şimdi ben bir deve tabanı aldım fakat dibinden bir sürgün veriyor ama bu kök mü yoksa yaprağı mı anlayamadım, yaprağı gibi durmuyor, daha aşağıda köke yakın yerde bunun gibi küçük birkaç tane daha çıkmıştı onları toprakla örttüm bir daha dışarı çıkmadılar bu da sanırım kök n'apacığım bunu bilemedim, bir de sen bir bak bakalım. |
17.05.2023, 18:20 | #507 |
|
@Rosebud, o görünen bitkinin kökü. Biraz daha uzayıp da, egilebilir duruma gelince, toprağa göm yine.
Ya da şimdiden, saksının toprağını çoğaltarak da üzerini örtebilirsin. Kala da bilir nasıl istesen. ++++ Silinen resimlere üzüldüm. Senin oynaman ile değil, o sitenin marifeti olabilir. Üşenmezsen, eindeki resimlerden sayfanın sonuna peyderpey eklersen, ben boş sayfalara aktarırım. Sen bilirsin |
17.05.2023, 22:38 | #508 |
|
Ben de öyle tahmin ettim @Canan daha küçükleri vardı onları gömdüm çıkmadılar zaten ama bu çok yukardan çıktı mecburum çiçeği yerinden çıkarıp daha derine gömmeye, onu kapatacak mesafe yok çünkü saksıda, çektiğim açıdan görünmüyor ama o toprak üstünde değil direkt gökyüzüne doğru uzanıyor en az üç parmak aşağı almam lâzım çiçeği.
Resimlere gelince baktım da şimdi silmişim hepsini mümkün değil bulmam, çok karışık bir durumdaydı düzenlemişim güya ama hiç aklıma gelmedi forumda kaybolacağı, düşünmedim yani tüh yaaaa! Neyse yeni fotolar gönderirim artık. |
17.05.2023, 22:45 | #509 | |
|
Alıntı:
Ya unuttum söylemeyi çok güzel fotoların. |
|
17.05.2023, 23:26 | #510 | |
|
Alıntı:
Neyse. Sana zararı yok bırak kendi haline İlerde yeri dararır da saksı değiştirirsen, icabına bakarsın |
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
atın, beni, çarem, kuşlar, sonsuzluğa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |