![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hor görme Suriyeliyi!
#2 |
![]() Suriyeliyi hor görmeyeyim mi?
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hor görmeyelim, ev sahibi yapalım.
![]() ![]() Suriyeliler hor görülemez ama Türksen ananıda al git... ![]() Suriyelileri hor görmeyelimde, bir sürü çocuk sokaklarda, caddelerde geziyor, mendil ,su vs.. satıyor. Bunların eğitimi okur yazarlığı Türkiye'ye uyumu ne olacak???? ![]() Suriyelileri hor görmeyelim ama Kuma ve Cinsel istismarlar, fuhuş ve kaçak evlilikler tam gaz... ![]() Suriyelileri hor görmeyelim ama suç oranı ve işsizlik Türkiyede Patlayabilir... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Sen niye yurtdışındasın. Gel ülkene sahip çık. |
|
![]() |
6 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#5 |
![]()
Merhaba,
Harbi harbi hor görmeyelim Suriyelileri...Ne olur ne olmaz, bu hızla 3-5-10 yıl sonra oturduğumuz apartmanda tüm komşularımız Suriyeli olup, bizler mülteci olabiliriz... Biraz ileriyi görerek saydıralım... ![]() Sağlıcakla kalınız... |
![]() |
8 Üyemiz Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#6 |
![]()
Bunun için hemen her gün Obama ile Erdoğan'a “işledikleri insanlık suçunu” yüzlerine vurmaktır.
........................................... Bunlarda yüz var mı ki...Maske takmışlar televizyonlarda fetva veriyorlar...
#7 |
![]()
Ben suriylilerin ülklerinden kaçtıkları için çok kızgınım hiç merhamet etmiyorum .Kocman adamlar geçler sınır kaplarında tütürüp oturmaları kadınların lüx giyimleri miğdemi bulandıryo ..Ben Filistinlilri gerçekten vatan sever oldukları için övgüyle bahsedilmesi gerekir milet olduklarına inanıyorum .Taş üstünde taş kalmamış ama insanlar hala ülklerini savunuyor.vede vatanlarını terk etmiyor ..
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
Adım başı karı koca , çoluk çocuk , görmekten bıktım artık .
Gece gündüz dileniyorlar , sokaklar yetmiyor evlerimize kadar geliyorlar . Adam bide toki lere yerleştireceğim diyor yahu ![]() Sen kendi fakir fukarana yardım et önce . O kadar yüz buldular ki o adamın sayesinde nerdeyse bizi kovacaklar ülkemizden . Yok olsunlar , defolsunlar memleketimizden ![]() Bunlara oy verenleri allah bildiği gibi yapsın , başımıza musallat ettiler .
![]() |
#10 |
![]()
Önceleri çok üzlüyoduk ailece durumlarına ve babam abim bizimde onlara insani yardım yapmamız gerektiğini söylüyoları elleriden gelenide yaptılar .
Sora baktıkki bunlar bizim üzüldüğümüz insanlar değilmiş tvde bakıyos sınırda diyolarki biz Türkiyye gitmek istemiyoruz açıs orda açız diyolar avrupaya gitmek isiyolarmış.peği okadar onlara yerleşim yerleri yapılmış kocaman bir şehir sanki .neden durmuyolar alışıklar bunlar aşağılmaya. ![]() ![]()
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
doğru, görme, necati, suriyeliyi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |