![]() |
|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#11 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Türk milleti öyle bir zaman geleçek ki bu yapılanların hesabı soracaktır.. Güçlü olan halkımız .. İçiniz rahat olsun dostum o günler yakındır...
![]() |
3 Üyemiz Deniz'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Amcamın baldızının halasının oğlu Milletvekili bana vurur mu acaba bu uygulama bir araştırmak lazım..
3 Üyemiz Slower'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bütün sorunlar sıfırlandı biricik yengelerimize sıra geldi,Allah korusun trafikte filan denk gelmesin.Hanedan mübarek!
|
![]() |
4 Üyemiz Nils''in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#14 |
![]()
Saltanat böyle bir şey demek ki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
![]()
İsterlerse sülalerini dokunulmaz yapsınlar.. Hepsi 1 geceye bakar.
Bugüne kadar bu devletin olanaklarından şu ana kadar en az yararlanmış kişilerden biriyim. Ne oy verdim nede çok vergi verme yarışına girdim nede polise gittim nede bir davam için o aptal mahkemelere gittim.. Hiçbirşeyden yararlanmadım.. Vicdanım rahat.. Gölge etmesin devlet babacık(!) başka birşey istemem. Onlara bu tür imtiyaz sağlayanlar düşünsün..
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Motor Kaputumun önüne gelmesinler. 90´li senelerinde, Üc tane Makam arabasi hizli Otobana giris yapti. Birincisini anca önüme gecirdim. Aralarinda kisa mesafe oldugu icin, Ortada olan Makam arabasi firen yapmaya mecburdu. Padisah gelmis olsa, yeniden önüme almamaya karliydim. Zaten birinci araba önde olmasaydi, Kapimla tanisabilirdi. Onlarin arabalari 280 yapabilir, kendi markam 320´ye kadar giderdi. Sürdümde O hizi!. Bu karar ama yinde Basbakanin Katil oglu icin gec geldi. Hatirlayalim!. Recep Tayyip Erdogan Istanbulda, Belediye Baskani iken, Sarhos olarak Oglu arabayi kapmis, bir Can almisti. Babasinin Protokölleri Manipüle edip, Katil oglunu Yargicin elinden kurtardi. Bunlar Parlamentoyu besikleri zannetti galiba!.
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
dokunulmazlık, geliyor, için, tbmm’de, yengelere |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |