![]() |
|
Saç, Cilt ve Vücut Bakımı Güzeliz, bakımlıyız, modayı da biz yaratırız. |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Saçın Uzamasında Etkili Bitkiler Saçların sağlıklı uzamasını destekler. Saç uzamasını destekler ve saç dökülmesini azaltır.
• C vitamini özellikle turunçgil meyve ve suları, brokoli ve yeşil biber gibi taze meyve ve sebzelerde bulunur. • B Kompleksi Evet,bu devrede küçük bir gerçek var ki o da saçkesiminin saçlarınızı uzatmaması! Kırıkları önlemek için saçlarınızıuçlarından kestirmeniz sadece saçlarınızı sağlıklı gösterir .O yüzdenher altı haftada bir düzelttirmelisiniz. Saçlarınızı çok fazla taramanız saçlarınızı yıpratır.Yağların kafa derinizden saç uçlarına kadar yayılması için saçlarınızıtaramanıza gerek yok. Kafa derinizi en az şekilde taramanız, saçlarınuzamasını hızlandırır, kan dolaşımını teşvik etmeye yardımcı olur. Saçların uzamasına çok yararı vardır. Duştaykensaçlarınıza besleyici uygulayın ve 3-5 dakika yuvarlak hareketlerlemasaj yapın. Bu, kan dolaşımını teşvik ederek,saçların daha parlakuzamasını sağlar. Tüm sağlığınız için çok büyük bir etkendir. Metabolizma ve kan dolaşımınızı hızlandırarak saçların uzamasında etkilidir.
![]() |
#2 |
![]()
Oleyyy artık saçlarım daha çok uzayacak
![]() Ben uzun saç diye diye bi hallerdeyim zaten ![]() Zaten kıvırcık saçlarım bide kısa olmasın uzun güzel ![]() Teşekkürler canım.. |
![]() |
4 Üyemiz Lilium'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
|
![]()
Hepsini uyguLuyorum ama İstediğim UzunLuğa Daha GeLmedi
Konu İçin TeşekkürLer. |
![]() |
'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#4 |
![]()
Ellerine sağlık, teşekkürler Okyanusun Kalbi...
![]() Süper hazırlanmış, içim açıldı...
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Hakikaten cıvıl cıvıl bi konu teşekkürler Baharım ![]() Okadar uzadıki saçlarım kıyamıyorum da kesmeye ama artık bi güzellik düşünmem lazım hemen bunalıma girmeliyim ![]()
2 Üyemiz **EMEL**'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#7 |
![]() Aa Emel'im, millet saçını uzatmak için neler yapıyor, sen kestirmeyi düşünüyorsun..O milletlerden birisi benim mesela aktara gittim bi ton ot aldım geçen akşam karıştırıp badem yağıyla saçımı sürdüm, az kalsın bitlenecektim...
![]() |
#8 |
![]()
Biliyorum o günü varmı bari bi gelişme
![]() Vereyim tatlım senden kıymetlimi nedirki aşkolsun, kafatasım hava alır biraz ben kazıtayım en iyisi kargoyla göndereyim sana gerisini sen hallet ![]()
![]() |
#9 |
![]() Ablamla beraber yapmıştık, ertesi günü sanki saçım uzadı gibi geldi...Ablama da öyle gelmiş. 1 ay sonra farkına varılıyormuş..
![]() |
#10 |
![]()
Okynusum ellerine sağlık, demek benim saçlarım buradaki sebeplerden dolayı uzamış
![]() |
![]() |
2 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bitkisel, için, uzatmak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |