|
Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada |
|
Seçenekler |
06.09.2024, 15:50 | #1 |
|
Polat Çifti Davasında Tüm Sanıklara Tahliye!
Polat Çifti Davasında Tüm Sanıklara Tahliye! Kara para akladıkları iddiasıyla hapisleri istenen Engin-Dilan Polat çifti dahil 28 sanığın yargılandığı davada ara karar açıklandı. Engin Polat ve tutuklu 3 sanık tahliye edildi. Eşi Engin Polat'ın tahliye haberini yakınlarıyla paylaşan Dilan Polat'ın ilk sözleri "Allah'ım şükürler olsun. Devletimiz sağ olsun. Çok mutluyuz" oldu. Polat Çifti Davasında Tüm Sanıklara Tahliye! Polat Çifti Davasında Tüm Sanıklara Tahliye! Duruşma 19 Aralık 2024 tarihine ertelendi. |
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
06.09.2024, 15:55 | #2 |
|
Cevap: Polat Çifti Davasında Tüm Sanıklara Tahliye!
Tahliye Edilmişti... Savcılık Engin Polat İçin Harekete Geçti!
|
07.09.2024, 14:19 | #3 |
|
Ümit Özdağ'dan dikkat çeken Dilan Polat açıklaması: 'Hapishaneden nasıl çıktığını biliyorum' Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tahliyesine ilişkin açıklama yapan Özdağ, "Hapishaneden nasıl çıktığını biliyorum. Ne yazık ki yazamıyorum" ifadelerini kullandı. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan yargılanan Dilan ve Engin Polat çifti tahliye oldu. Savcılığın itirazına rağmen verilen tahliye kararı tepki çekti. Dilan Polat, Engin Polat'ı cezaevinden almaya gittiği sırada eski paylaşımlarına geri döndü. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Polat'ın görüntüsünü paylaşarak "Hapishaneden nasıl çıktığını biliyorum. Ne yazık ki yazamıyorum. Sen, kocan ve benzerleriniz 85 yaşında kadınların kağıt mendil satarak kiralarını ödemeye çalıştığı, pazar yerlerinde çürümüş meyvaları toplayarak karnını biraz doyurabildiği bir ülkede hak etmediğiniz ve terbiyesizce yaşadığınız görgüsüz zenginliğiniz ile hem zamanın ruhunu hem devrin yüz karasını temsil ediyorsunuz" dedi. Özdağ, şu ifadeleri kullandı: "Hapishaneden nasıl çıktığını biliyorum. Ne yazık ki yazamıyorum. Sen, kocan ve benzerleriniz 85 yaşında kadınların kağıt mendil satarak kiralarını ödemeye çalıştığı, pazar yerlerinde çürümüş meyvaları toplayarak karnını biraz doyurabildiği bir ülkede hak etmediğiniz ve terbiyesizce yaşadığınız görgüsüz zenginliğiniz ile hem zamanın ruhunu hem devrin yüz karasını temsil ediyorsunuz. Kötü örnek olarak bir çok Türk gencinin hayatını kararttınız ve karartmaya devam ediyorsunuz. Siz halk düşmanısınız. Sevgili gençler, bunların özenilecek hiç bir yanları yok. Özenmeniz gereken bunlar değil her sabah onuru ile kalkıp işine giden ve evinin nafakasını sağlamak için mücadele eden anneniz ve babanız. Siz bunları değil emeği ve aklı ile kazananları örnek alın." https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...-nasil-2245135 |
08.09.2024, 01:55 | #4 |
|
Özdağ'dan Bir Bomba Daha Hapisten nasıl çıktığını biliyorum, yazamıyorum' demişti SÖZCÜ TV'ye konuştu Kara para aklama soruşturması kapsamında yargılanan ve dün tahliye edilen Engin Polat ve eşi Dilan Polat'a sosyal medyadan seslene Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ "Hapishaneden nasıl çıktığını biliyorum. Ne yazık ki yazamıyorum" demişti. Özdağ bu ifadelerine SÖZCÜ TV'de açıklık getirdi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ SÖZCÜ Televizyonu'nda İpek Özbey'in sunduğu 'Nokta Atışı' programının konuğu oldu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Zafer Partisi lideri Özdağ, Kara para aklama soruşturması kapsamında yargılanan ve dün tahliye edilen Engin Polat'ın eşi Dilan Polat'ın paylaştığı videoya yaptığı yoruma açıklık getirdi. SİZ HALK DÜŞMANISINIZ" Özdağ, Dilan Polat'ın tahliye sonrası paylaştığı videoyu X hesabında alıntılayarak şunları kaydetmişti: "Hapishaneden nasıl çıktığını biliyorum. Ne yazık ki yazamıyorum. Sen, kocan ve benzerleriniz 85 yaşında kadınların kağıt mendil satarak kiralarını ödemeye çalıştığı, pazar yerlerinde çürümüş meyvaları toplayarak karnını biraz doyurabildiği bir ülkede hak etmediğiniz ve terbiyesizce yaşadığınız görgüsüz zenginliğiniz ile hem zamanın ruhunu hem devrin yüz karasını temsil ediyorsunuz. Kötü örnek olarak bir çok Türk gencinin hayatını karartınız ve kararmaya devam ediyorsunuz. Siz halk düşmanısınız. Sevgili gençler, bunların özenilecek hiç bir yanları yok. Özenmeniz gereken bunlar değil her sabah onuru ile kalkıp işine giden ve evinin nafakasını sağlamak için mücadele eden anneniz ve babanız. Siz bunları değil emeği ve aklı ile kazananları örnek alın." HUKUKİ AÇIDAN DOĞRU DEĞİL" Özbey'in bu mesajı hatırlattığı ve ne demek istediniz sorusunu ilettiği Zafer Partisi lideri şöyle konuştu: "Ben şeffaf siyaset gereği bildiklerimi çoğu zaman halkla paylaşırım. Mili güvenlik meseleleri ile ilgili birşey olursa bunu paylaşmam ve paylaşmayacağımı da söylerim. Bu karar çıkmadan önce bir arkadaşım tesadüfen iki politikacı arasındaki konuşmayı ve konuşmanın içeriğini dinlemiş. Bana karar çıkmadan önce yazılı olarak aktardı. Ben de 'bunu paylaşabilir miyim?' diyerek hukukçularla konuştum. Hukuken paylaşmamın sakıncalı olduğunu ifade ettiler. Ben de onun için 'nasıl olduğunu biliyorum ama paylaşamam' dedim. Paylaşmam iki siyasetçinin de inkar etmesiyle sonuçlanacak. Bu açıdan paylaşmak hukuken doğru değil. "PAZARLIK YAPILMIŞ, MİKTAR TELAFFUZ EDİLMİŞ" Çok saygıdeğer bir hukukçu hanımefendi paylaşmam doğrultusunda bir tweet attı. Ben de kendisini aradım ne olduğunu anlattım ve 'paylaşırsam savunmamı üstlenir misiniz?' dedim. 'Hiç yaklaşmam' dedi. İki kişi arasında bir konuşma olmuş, bir pazarlık olmuş, miktar telaffuz edilmiş. Bana gelen bilgi bu. Bu konuşmayı yapanlar bilsinler ki ben ne konuştuklarını biliyorum." https://www.sozcu.com.tr/hapisten-na...cikladi-p82230 |
08.09.2024, 08:57 | #5 | |
|
Alıntı:
Bir zamanlar, "Ayakkabi kutularindan evvel" sekerpaze kutusumu diyorlardi simdi tam aklimda degil ama, yagli kiyadin altina deste para yerlestirirlerdi!. Göbeklerine bakilirsa, bayagi Sekerpaze yemislerdir!.
08.09.2024, 13:42 | #6 |
|
Yazık ya boşu boşuna yatırdılar zavallıları.
Bu ülkede arsıza, hırsıza, haramiye, katile, kaçakçıya vb. türevlerine dokunmak gerçekten ayıplanacak şey. Milyonlarca işçi, esnaf, çiftçi, emekçi varken siz bu garibanlardan ne istiyorsunuz ya hu!..
11.09.2024, 01:26 | #7 |
|
Yahu söyleyecek milyon tane şey var ama ben de artık ne yazacak ne düşünecek sinir kaldı. |
Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
çifti, davasında, polat, sanıklara, tahliye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |