![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sen korkma hiç Yunusum, Emrem.
![]() |
#12 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Uzakta mı?.yani uzaktan kumandayla mı koruyacan beni.Sağolasın valla.
![]()
#13 |
![]()
Beni orda bıraksaydınız iyiydi.
Ne hazırlık ne birşey, ben yeniden hemencecik hazırım. Teşekkürlerr BanLaSan Tur müdavimleri. ![]() |
![]() |
14 Üyemiz Liaaa'in Mesajına Teşekkür Etti. | Banemin, Basakca, Canan, Heliosaga, Insanlikarayan, Kartal, LaLe, Muradyum, Mustafa Akten, nurideniz34, Öykü, ReaL, Sevda, Subutay |
![]() |
#14 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ahahahaha eline sağlık :-D
#15 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
13 Üyemiz Dilaver'in Mesajına Teşekkür Etti. | Banemin, Basakca, Canan, Heliosaga, Insanlikarayan, Kartal, LaLe, Mustafa Akten, nurideniz34, Öykü, ReaL, Sevda, Subutay |
![]() |
#16 |
![]()
Okurken gülmeye başladım ve hâlaa gülüyorum.
![]() Banemin, harikasın sen ya. LaLe, hepimizi o levye ile gönüllü olarak iyi ki bindirmişsin uzay gemisine binişimiz böyleyse varışımız nasıl olur acaba ![]() *** ReaL, Limon'un kıyafetleri uzay boşluğunda bir o yanaaa bir bu yanaa gidiyor ![]() |
![]() |
12 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#17 |
![]()
Yani düşündüğümü mü yaptın Sevda?
Hava boşluğuna mı attın elbiseleri. Hayalet gibi içi şişmiş halde iniyordur elbiseler ![]() Limon nerdeki? ![]() |
![]() |
12 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#18 |
![]()
Onca valizle gidilemezdi, mümkünü yoktu, bu imkansızdı
![]() Yöneticilik damarım orda da tuttu sanırım ![]() *** Limon gelir birazdan, kıyafetlerinin peşinden uzay boşluklarına gitmese bari ![]() |
![]() |
12 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Banemin dürtmese göreceğim yok
![]() Evet benim cici kıyafetlerim uzaydada boşluğundada şık olurum ![]() Sevda suyumu çıkaracakmış iyi yaparsın vitaminli hatunum ![]() Banemin eline sağlık süpersin süper ![]() |
![]() |
13 Üyemiz Limon'in Mesajına Teşekkür Etti. | Banemin, Basakca, Canan, Heliosaga, Insanlikarayan, Kartal, LaLe, Mustafa Akten, nurideniz34, Öykü, ReaL, Sevda, Subutay |
![]() |
#20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Güzel arada bir fantazi ve hiciv ve gülmece iyi gelir. Ciddi konulardan, yaşadıklarımızdan psikolojik olarak helak olduk. Azıcık yaşayalım diyoruz izin vermiyorlar, ya HU biraz gülelim diyoruz izin vermiyorlar, biraz temiz hava, biraz yaşımıza uygun temiz gıda diyoruz kirletiyorlar, ya Hu 6 ayda bir defa olsun Çiçek pasajı veya Kumkapı yapayım diyorum olmaz yollar kapalı kar basmış diyorlar.
Sonuç, gülmece unutturulmaya çalışılırsa bizde burada Banemin sayesinde güleriz. Hepimizin canı sağ olsun. |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
banlasan, ben;, lale;, mars, tatilde |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |