22.03.2021, 21:03 | #461 | |
|
Cevap: Rosebud'un Objektifinden
Alıntı:
Anladım. |
|
22.03.2021, 21:13 | #462 | |
|
Alıntı:
Oranik pal orkide saksı harcı, çam ağacı kabuğu ( Oksijenli su ile bir güzel yıkanıp, kurutulur ya da fırılarda 100 derecede yarım saat kurutulur.) + leonardit ( Leonardit, liyit kömürün bir halidir ve yüksek oranda hümik asitler karbon, makro ve mikro besin elementleri içeren, kömür düzeyine ulaşmamış tamamen doğal organik maddedir) + az perlit + vermiculite ( bu da hidratlı bir magnezyum alüminyum silikat mineralidir.)+ oksijen geçişine yol acacak strfor parçacıklarıdır. Pal orkidede torf kullanılmaz, çünkü torf, pal orkide de, nemden dolayı çöketme dediğimiz hastalığa sebep olur. |
|
22.03.2021, 21:17 | #463 | |
|
Alıntı:
Benim ne zaman yatacağım beli olmaz. Takipteyim...arkamda dedikodu yapma, derhal duyarım. |
|
Tura'in Mesajına Teşekkür Etti |
22.03.2021, 21:21 | #464 | |
|
Alıntı:
Takip et |
|
22.03.2021, 21:27 | #465 | |
|
Alıntı:
Benim bahsettiğim ikinci bir saksı değil. Yüzeyleri oyuk seramik saksılar. Alttan yandan hep hava girişi var. Çok sağlıklı sasılar. |
|
22.03.2021, 22:21 | #468 | |
|
Alıntı:
|
|
01.04.2021, 20:56 | #469 |
|
|
01.04.2021, 21:01 | #470 |
|
İşte budur |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
atın, beni, çarem, kuşlar, sonsuzluğa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |