03.04.2021, 19:55 | #482 |
|
Cevap: Rosebud'un Objektifinden
|
3 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
03.04.2021, 21:11 | #483 |
|
Yaşar mı, yaşamaz mı derken, iri iri sağlıklı çiçek bile açtı
Hep başında oturmuyorsun dimi Rosebud Tapatalk ile gönderildi. |
03.04.2021, 22:16 | #484 |
|
Valla biraz öyle gibi oldu, annem takılıyor bana gidip gidip bakıyorum diye, ne çok baktın rahatsız olacak çiçek diyor.
|
03.04.2021, 22:38 | #485 | |
|
Alıntı:
Ben hâlâ öyleyim ya |
|
08.04.2021, 19:18 | #486 |
|
@Canan yahu! Bu benim Orkide bir tuhaf hepsinin yaprakları böyle mi, gördüğüm orkidelere hiç benzemiyor!
Çiçeği iki parça halinde, birisi çatallı Ve desenleri var, iki parça bir köprüyle birbirine bağlı, bana çok değişik geldi. |
08.04.2021, 19:33 | #487 |
|
Bu cinslerin (kelebek cinsi) farklı renklerde olanlarda ufak tefek değişiklikler oluyor. Misal, beyazında o ortasındaki desen hiç yok.
10.04.2021, 22:51 | #488 |
|
@Canan hanım, geçen gün vapur Dumanı diye bir tohum aldım bizim marketten, Lâtince adı Ageratum houstonianum'muş, daha ekmedim ama çok hoşuma gitti dayanamadım aldım, bu gidişle adım çiçekçi adam'a çıkacak:
|
10.04.2021, 23:08 | #489 | |
|
Alıntı:
|
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
atın, beni, çarem, kuşlar, sonsuzluğa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |