10.04.2021, 23:15 | #491 |
|
Cevap: Rosebud'un Objektifinden
Tek yııllık demek, kışı atlatarak, seneye tekrar çiçek açanlardan değildir. Her sene yeniden ekmen gerek. |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
10.04.2021, 23:26 | #493 |
|
Tohum aldım diyorsun. Soğan nerden çıktı |
10.04.2021, 23:45 | #494 |
|
Ya adını unuttum yıllar önce soğanlı bir bitki almıştım, laleydi galiba, her yıl kökünde, yenisoğanlar oluşurmuş eskileri atılıp yenileri dikilirmiş çok zahmetli bir şeydi bakamadım öldürdüm zaten, o yüzden sen öyle deyince soğanlı zannettim.
|
Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti |
10.04.2021, 23:55 | #495 | |
|
Alıntı:
Evet lalelerin soğanları yavrular. Ama eskileri atılmaz. Böylelikle, küme küme lalen olur |
|
11.04.2021, 00:10 | #497 |
|
Sen daha ''çiçekçi adam''ın a sındasın da ondan |
02.05.2021, 18:38 | #498 |
|
@Canan yeni orkidem nasıl.
Diğeri ölüyor galiba çiçekleri buruştu dökülmek üzere, zaten kökü falan da yoktu açması mucizeydi can havliyle açmış demek. Bunu alırken hepsi açmışlardı ve hepsi beyazdı, bir bu açmamıştı gözüme sağlıklı göründüğü için bunu aldım kırmızı-beyaz çıktı çok hoşuma giitti. |
02.05.2021, 18:46 | #499 |
|
Çok güzelll... Kenarlardaki pembe damarlar da ne kadar yakışmış |
02.05.2021, 19:16 | #500 |
|
@Canan yaprakları zaten aldığımdan beri hasarlı ve buruşuktu hatta bir tanesi sarardı onu kestim, yani çiçekler açtığında da yaprağı hep böyle çizgili buruşuktu aslında, çiçeğinin durumu da bu, o yeşil köklerden hiç yoktu oluşmuyor da, çiçeğinin dalında kalma süresi nedir bilmiyorum ama belki yeni çiçek açacaktır.
|
Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
atın, beni, çarem, kuşlar, sonsuzluğa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |