|
Saç, Cilt ve Vücut Bakımı Güzeliz, bakımlıyız, modayı da biz yaratırız. |
|
Seçenekler |
20.05.2009, 07:04 | #1 |
|
Çilek Gibi Dudaklar
Çilek Gibi Dudaklar Belki de bir kadının, kadınlığını ön plana çıkartan en önemli noktadır 'dudaklar.' Bakımlı ve pürüzsüz dudakların doğru makyajla buluştuğu zaman ne kadar baştan çıkartıcı olduğunu bilmeyen var mıdır? İşte sizlere bakımlı ve çekici dudaklara kavuşmak için birkaç püf nokta... Dudaklarınızın güzel görünmesini istiyorsanız her şeyden önce kurumuş ve çatlamış olmamalarını sağlamalısınız. Bunun için yanınızda taşıyacağınız bir çatlak kremini (lipstick) gerektiğinde sürmeniz yeterli olacaktır.
10.08.2009, 12:41 | #2 |
|
Cevap: Çilek gibi dudaklar
bunun en kısa yolu; bir tane çilekli nemlendirici almak... üstelik çok ucuz
10.08.2009, 13:30 | #3 |
|
Çok pratik bir çözüm Karanlığın Beyazı
|
7 Üyemiz SanaL'in Mesajına Teşekkür Etti. |
10.08.2009, 15:23 | #4 |
|
Mmmm neydi o şarkı
|
7 Üyemiz Süperman'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.09.2009, 01:10 | #5 |
|
|
8 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.09.2009, 09:55 | #6 |
|
bu yorumu erkek bir site sakini yapsa daha iyi olmazmıydı yavv ?
Neyse ben durumu kurtarayım: Lale benim söylediklerimi yazmış burayaaa |
7 Üyemiz SanaL'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.09.2009, 12:28 | #7 |
|
LaLe objektif yazmış..
03.04.2010, 17:15 | #9 |
|
Dudakların kurumaması için bol su içmek gerekiyor. Bazen buna rağmen yine de kuruyabiliyor. O zaman da bir nemlendirici genelde yeterli oluyor. Yeterli olmadığı özel durumlar olursa, işte o zaman benim gibi 2 ayrı krem ve 2 ayrı nemlendirici kullanırsınız.
|
03.04.2010, 17:36 | #10 |
|
Doğuştan dudakların dolgun ve biçimli değilse hepsi boş bence.
çilek, dudaklar, gibi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |