08.01.2016, 21:07 | #41 | ||
|
Cevap: CHP Kurtulsa O da Bizi Kurtarırsa... | Bekir Coşkun
Alıntı:
Alıntı:
@ReaL sorusuna hala cevap alamamış.
08.01.2016, 22:29 | #42 | |
|
Alıntı:
Real'söylemek istediği başak biz oy hırsızlığından söz etmiyoruz. ki cevap vereyim . Gelelim asıl konuya..CHP Halkımıza neden güven veremiyor bence sorun net ortada ve sebebi beli. sorunun kaynağı CHP 'in örgüt yapısından kaynaklanıyor örgüt çalışmıyor yeniden yapılanmalı halkımıza umut veren kişilerin göreve gelmesi... sorun aşılabilir..çok çalışmak ve güven vermek toplumun tüm kesimine ulaşmak CHP anlatmak çalışmak çalışmak halkımızın umudu olur olmalıdır başka şansımız yok.
08.01.2016, 23:14 | #43 | |
|
Alıntı:
Mesala bundan önceki seçimdi herhalde ellerinden gelen herşeyi ama herşeyi yaptıkları halde Yalovada neden Muharrem İnce'ye karşı kazanamamışlardı? Malesef halkımız sadece cahil değil aynı zamanda saf. Halkla birebir temasa geçip anlamadıklarını anlatmak zorundayız. Başka çaresi yok. %25 yetinelim diyorsak zaten konuşmamıza gerek yok. Yetinmeyeceksek aynı şeyleri değil, başka şeyleri denemeliyiz diye düşünüyorum ben. Yayın organları en büyük engelimiz. Bilhassa tv kanalları
08.01.2016, 23:43 | #44 |
|
CHP nasıl kurtulur diye düşünürken aklıma 'Asiye Nasıl Kurtulur' hakkında okuduğum bir yorum geldi. "Türkiye'de kadının kurtulması için kadın olmaması gerek" diyordu yorumda.
Bu bağlamda düşünürsek CHP'nin bu haliyle kurtuluş ümidi yoktur. Operasyon gerekir... LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
09.01.2016, 02:32 | #45 | |
|
Alıntı:
Yazdıklarım yanlış anlaşıldı sanırsam. Evet bir bakıma aşırıya kaçmadan nabza göre şerbet verilmeli diyorum ben de... Ama bu da yetmez, yetmiyor. Bu görüldü.
09.01.2016, 15:41 | #46 |
|
Böyle teslimiyetcilik olmaz
Nasıl yapacak bir şey yok? Millet cıkarcı olmuş. Evet öyle. Hala bu ülkede evladı ölmüş bir baba; yanlız bana değil diğerlerine de yardım edin. Buralarda kedi yaşamayacak evler var diyebiliyorsa; erdemli olan insanlarımızda var. ••••••• CHP'yi tartışmasak ne olacak? Başkan seçilmesini önleyebilecekmiyiz. Bu adamdan kurtulmanın bir yolu olmalı
09.01.2016, 17:45 | #47 | |
|
Alıntı:
Dip yapınca millet belki kendine gelir. Ben dip yaptığımızı sanıyordum, ama daha yapmamışız demek ki.
10.01.2016, 23:15 | #48 | |
|
Alıntı:
Ben bunu bin kere söyledim, hala da söylüyorum yahu.
11.01.2016, 01:44 | #49 |
|
Hasta komadayken burun estetiğinden bahsetmek, istemek çok lüks...
11.01.2016, 01:57 | #50 |
|
Merhaba,
Hem Real, hem de Aristo haklı...Yani ne Musa, ne İsa gibi bir şey... Her ikisi de haklı...Evet şu an ABD istemezse " yaprak kıpırdamaz ", evet ABD nin bu emperyal güdümünün olduğu bilincine ulaşılamaz ise kurtuluş zor... Her iki ucu ...lu değnek...! Ben bu konuda suçu ABD veya bir başkasına atmıyorum...Suç bizim suçumuz...Başaramadık...! Eğitimde sınıfta kaldık ki bu konuda Real'in haklılığı ağır basıyor... Örneğin kimseye bir suç atmadan kendimden örnek vereyim... 1991 yılına dek, inandığım dinin kitabından ayetleri sadece camide namaz kılarken " Arapça ", veya mukabele takip ediyorsam hoca ne okuyor ise yine " Arapça " okur takip ederdim... Ne zaman ki 1991 de başıma ilginç bir olay geldi o yıl, bu yıldır, Kur'an, Tevrat, Zebur, İncil...Defalarca hatmettim, okudum, kelime, kelime desem yeridir, araştırdım, sorguladım... Sonuç...! Sonuç mu belki de başkaları için hüsran olabilir belki ancak kendim için çok daha güvenilir, çok daha bilinçli bir inanç oldu... Beni önceden tanıyanlar "Müslüman-sünni " daha önce ve yeni tanıyanlar bir kaç yıl önce deist, şimdi yeni tanıyanlar agnostik veya ateizme yakın olarak bilirler... Oysa ki ben DOĞRU GÖRDÜĞÜNÜ kabul etmeye çalışan, yanlış gördüğünden uzaklaşmaya çalışan bir İNSAN ım..! İnançların da, inançsızlıkların da hepsine SAYGIM SONSUZ...Eğer ki bu BİLİNÇLİ İSE...! Bizim toplumumuz, ARAP toplumun örf-adet ve geleneklerine Yavuz'dan önce girdi belki ancak yasal tarihte Yavuz'dan itibaren gözükür...Ne zaman ki Arap toplumunun geleneklerine girdik, bu gelenekler ile sarmaş dolaş olduk işte o zamandan bu zamana da DEDİKODU tarzı çekişmelerin içerisinde bulduk kendimizi... Tüm bu olumsuzlukları Mustafa Kemal çözmeye çalıştı ancak O' nun da ömrü vefa etmedi...Ardından da bir Mustafa Kemal benzeri daha gelmedi maalesef... Dolayısı ile DİNİN de etkisiyle ( ki özellikle hadis, sünnet, siyer ...v.s. den dolayı ) " Okumak, araştırmak, sorgulamak " gibi kavramlardan ve davranışlardan da yoksun olarak ilerleyişmizi sürdürdüğümüzden, her türlü MANİPÜLASYONA açık bir toplumuz... Bu saatten sonra ne olur...? Emin olun hiç bir şeyden emin değilim...Ben çocuklarımı tüm bu gördüğüm olumsuzluklara karşı bilinçlendirerek büyütmeye çalışıyorum, umarım başarılı olurum... Ancak durum vahim...! Sağlıcakla kalınız... |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bekir, bizi, coşkun, kurtarsa, kurtarırsa, kurtulda, kurtulsa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |