![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
#2 |
![]()
#3 |
![]()
#5 |
![]()
Zamanında Türk halkının Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra en çok güvendiği kişi olumuştur.
Teşekkürler Banemin, Bülent Ecevit biyografisinin eksikliğini şimdiye kadar fark etmemişiz. Ellerine sağlık. |
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
Hayatını falan okurken ne yazabilirim diye düşündüm altına...
Yazacak o kadar çok şey var ki, ya da hiç birşey... Hala onun o mütevazi kişiliğinin, doğruluğunun, dürüstlüğünün ve önderliğinin yeri doldurulamıyorsa... Ve... Hala resimlerine bakarken tüylerim diken diken oluyorsa... Seviyorum ben bu adamı ya...
#7 |
![]()
Bülent Ecevit: Doğruluk, dürüstlük, mütevazilik örneği bir insan.
O kendi kendine bırakılmış olsaydı, Türkiye'nin gözü, başbakan görecekti ama olmadı. Teşekkürler Banemin. |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dün ölüm yıldönümüydü...
Rahmetle ve sevgiyle anıyorum... Merve Kavakçı 1999 yılında türbanıyla Meclise girdiğinde "Burası devlete meydan okunacak yer değildir, bu hanıma haddini bildiriniz" deyişi dün gibi hatırımdadır... Petit Beurre biskivi yediğimde ve Türk Yunan dostluğu denildiğinde en güzel dizeleri "aramızda bir mavi büyü bir sıcak deniz kıyılarında birbirinden güzel iki milletiz" hatırladığım şair ve duygu adamı ... Umarım cennettesindir...
#10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Rahşan Hanım sadece ülkenin başını yakmakla kalmadı, kocasının da başını yaktı
![]() |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
89doğum, başbakan, bülent, ecevit, ecevitim, ecevitin, gazeteci, gününde, hatirimizda, karaoğlan, yasarsin, yazar, Şair |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |