03.08.2024, 16:18 | #1871 |
|
Cevap: Şu An Okuduğunuz Kitap?
Uzun zamandır okuduğum kitapları yazmamışım
Son 2 yılda aklımda kalanları yazayım Catherine Fisher - Oracle Serisi 3 kitap - Kahin - Çöl - Güneş Güzel bir seriydi biraz zaman geçsin tekrar okumayı düşünüyorum. Kitapları bitirdikten sonra Felsefe derslerine başladım. Yazarın tanrılar ve kahramanın yolculuğu üzerine bir hikaye yazdığını farkettim. Murat İrfan Ağcabay - İstanbul'un Kadim Sırları (Okunmaya değer güzel bir kitap tavsiye ederim.) Hermes Yayınları Peygamber Enok'un Kitabı (2. okuyuşum) Donna Barba Higuera - Son Hikaye Anlatıcısı Bülent Demircioğlu - Sırlarımız Kadar Hastayız - Ben Annemin Sırlarıyım Jeanette Winterson - Taş Tanrılar - Vişnenin Cinsiyeti - Frankisstein Bir Aşk Hikayesi - Noel Günleri Kobo Abe - Kumların Kadını Paulo Coelho - Casus Erhan Kolbaşı - Novus - 77 Ruhun ve Varoluşun Büyük Yasaları Dilek Karakuş - Erhan Kolbaşı - Mesaj Trudi Canavan Kara Büyücü Serisi - Büyücü Loncası - Çırak - Yüksek Büyücü - Büyük Elçinin Görevi Rina Kent Sapkın Kral Göktuğ Halis - Göbeklitepe Sembolizmi Metin Bobaroğlu - Aydınlanma Sorunu ve Değerler Ömer Uzunel - Mithra ve Mithraizim Düalist Pagan Sembolizmi Işığında ( Kitap 1 yıldır yarım benim için okunması ve sindirilmesi zor bir kitap) Amin Malouf - Yüzüncü Ad (Tavsiye isteyenlere tavsiye ederim. Harika bir yazar. Yazar kitabına tarihi olaylarıda ekleyerek güzel bir yolculuk yapmış. Mesele neyi aradığın değil, nasıl aradığın ve yolculuğun ayrıntıları sanırım. Kahramanın yolcuğu. Önemli olan bulmak değil. Zaten aradığın sendedir. Yazarın tüm kitapları okunmaya değer. Son kitabınıda aldım. Yakında okuyacağım.) Şuan okuduğum seri; Kerri maniscalco - Karındeşen Jack Serisi - Gölge - Kül - Büyü - Ateş
19.10.2024, 23:10 | #1873 |
|
Cevap: Şu An Okuduğunuz Kitap?
Dostoyevski Beyaz Geceler
ağrısı, izzet, okuduğunuz, İzzet, şark |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |