![]() |
|
Bağ, Bahçe, Çiçek, Ağaç Ağaçları, çiçekleri sevelim, koruyalım |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bende bulunan anemonlar, Manisa Lalesi diye de bilinen Anemone coronaria cinsi olanlardan. Yaprakları maydonosa benziyor. bahçedeki toprağı içinde bol humuslu organikçe zengin orman toprağı kil ve kumdan oluşarak. Bol çiftlik gübresi, leonardit ihtiva ediyor.
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]()
Sen, tam manasıyla, bitkilerinin isteklerini yerine getirerek, çaba sarfederek yetiştiriyorsun @Tura. Ben ise, suyunu vitaminini vermek dışında pek bir şey yapmıyorum. Senin kadar emek harcamıyorum yani.
Bir de adıma çiçekci demişim ![]() Tapatalk ile gönderildi. |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Biz biliriz senin ne yaman bir çiçekçi kız olduğunu. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Bu çiçeği haşhaşın çiçeğine çok benzetiyorum... Aynı ailedende olabilirler... |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]()
Bunlar çok güzel...
Benim yerden bitmelerim az bir şey zaten. Söküp atar, bulursam bunlardan çoğaltırım. Nereye ekeceksem ![]() Tapatalk ile gönderildi. |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
burcunuzun, Öğrenin, özelliklerini, İlginç |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |