24.06.2022, 00:02 | #1 |
|
Tabanı Yanmış Ütüyü Tek Bir Malzemeyle Nasıl Kolayca Temizleyebilirsiniz
Tabanı Yanmış Ütüyü Tek Bir Malzemeyle Nasıl Kolayca Temizleyebilirsiniz
|
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
24.06.2022, 00:21 | #2 |
|
Cevap: Tabanı Yanmış Ütüyü Tek Bir Malzemeyle Nasıl Kolayca Temizleyebilirs
Umarım böyle birşeyle karşılaşmam. Ütü yapmaktan nefret ediyorum, hele bu sıcaklarda ütü yapmak tam bir eziyet. Ben genelde kendimi çok yakarım. Kendini benim gibi yakanlar için silverdin merhem + madecassol evde bulundurmayı unutmayın. ^^ |
3 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
28.06.2022, 17:03 | #3 |
|
Cevap: Tabanı Yanmış Ütüyü Tek Bir Malzemeyle Nasıl Kolayca Temizleyebilirs
Paylaşım için çok teşekkürler.Uzun zamandır ihmal ettiğim ütüyü sayende en kısa zamanda temizlerim.
Ya çaresizsiniz, yada çare sizsiniz. Benim Hayatımı Yargılamadan önce .. Benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan, dağ ve ovalardan geç . Hüznü, acıyı ve neşeyi tad... Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl,yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !! Ancak ondan sonra BENİ YARGILAYA BİLİRSİN |
Megan'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
kolayca, malzemeyle, nasıl, tabanı, temizleyebilirsiniz, ütüyü, yanmış |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |