19.08.2021, 15:53 | #1 |
|
Sac Tavanın Püf Noktası
Sac Tavanın Püf Noktası! 3 Adımda Sac Tava
|
19.08.2021, 18:26 | #2 |
|
Cevap: Sac Tavanın Püf Noktası
Resmi görünce bir tuhaf oldum @Canan. Saç tava en sevdiğim yemeklerden biridir. Özellikle de dışarda mangal veya odun ateşi üstünde yapılırsa. İşte orada dur. Saç tavanın yanına pilavda neymiş. Herkesin söylediğine inanma. Bir bilene sor. Et, kuzu, erkek veya kısır koyunu ön kollarından olmalı. |
Tura'in Mesajına Teşekkür Etti |
19.08.2021, 18:38 | #3 | |
|
Alıntı:
Sac kavurmayı biliyordum ben. Sac tavayı şimdi öğrendim. |
|
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
19.08.2021, 18:46 | #4 | |
|
Alıntı:
Pideden koca bir parça koparacaksın. Kopardığın parçanın kenarı ile... domates, biber soğanları seçip sağa sola itekleyip et kısmını tek başına bırakacaksın....ondan sora , sana söyleyeyim efendim...pat diye pide parçasını, bir araya topladığın etlerin üzerine atacaksın, şöyle kocaman bir lokmalık et kapacaksın... suları ve yağları aka aka... Neyse ya...yazdırtma bana |
|
19.08.2021, 18:49 | #5 | |
|
Alıntı:
|
|
25.08.2024, 20:06 | #7 |
|
Vah vah... ben bu mesajı nasıl yanıtsız bırakmışım.
Fark etmez ya... soru da saçmaymış zaten |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
25.08.2024, 23:22 | #8 |
|
Sorunun saçma olduğu 3 senedir aklına gelmemiş ama..
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
noktası, tavanın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |