![]() |
|
Türk Ressamların Biyografileri Türk ressamların biyografi ve eserlerinden örnekler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Erkan bey, Tükenmez kalem çalışmalarınız, Anılar | erkangurkan ve Anılarda Antalya konularınızdan sonra şimdi de biyografinizle bizimlesiniz.
![]() |
#5 |
![]() Günün birinde bir sanat eserine bakıp "Ben bu usta ressamı tanıyorum." diyebileceğimi hiç tahmin etmemiştim..
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili Erkan Ustam,
Gerek (Dünya’da çok az ressamın cesaret edebileceği) tükenmez kalemle resim yapma tekniğinizdeki ustalığınız, gerekse de, her yaşta ki bireylerle ilişkilerinizde gösterdiğiniz, sevgi, saygı ve nezakete dayalı, yapıcı ve olumlu kişiliğiniz nedeniyle, sizi tanımaktan, sizinle Forum Gerçek çatısı altında birlikte bulunmaktan her zaman onur duydum, duymaya da devam ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki aramızdasınız… Sevgili Lale, Böylesine bir konu açarak ,büyük ustamızın yeni nesillerce de tanınmasına yol açtığın için sonsuz teşekkürler. Ellerine sağlık… Mediter |
![]() |
15 Üyemiz Mediter'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sui generis, latince bir kavram, Türkçeye ''kendine özgü''olarak çevrilebilir. Bizim zamanımızda,''Nev'i şahsına münhasır''denirdi.
Bu kavramı, Türk sanatçılarından biri için kullanmak gerekirse, bunu en çok Erkan Gürkan üstadımız hak etmekte. Özellikle kullandığı malzeme ve uyguladığı teknik bakımından. Malzemesi çok riskli. Şu tükenmez kalem, baş belası adeta: yazsan silemezsin, bulaşsa yıkamakla çıkmaz, düzeltme eklemeye izin vermez vs. Buna rağmen hocamız, sabır ve inatla bu asi malzemeyi yola sokmuş, uysallaştırmıştır. Üstelik fevkeade eserler vererek. Bana bildirdiğine göre Erkan Bey'in Mart'ta İstanbul'da sergisi var. Forumumuza gününü bildirecek. İzleyin ve kaçırmayın derim.. ![]() |
![]() |
16 Üyemiz Muradyum'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#8 |
![]() Formumuza ilk geldiği konuyu hatırlıyorum da, daha sonra dan yapmış olduğu açıklamalarla ve eklemiş olduğu görsel metaryallerle geliştirmiş olduğu tekniğin tek sahibi Erkan Gürkan üstadımız. |
![]() |
16 Üyemiz Basakca'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#9 | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Sayın Banemin; Güzel övgüleriniz ve temennileriniz için teşekkür ederim, bu nadide forumda siz çok değerli ve güzel insanlarla bir arada olmanın bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Bu nedenledir ki şahsıma gösterdiğiniz incelik dolu nezaketiniz ve desteklerinizle yarınlara bir başka güzellikler le birlikte yürüyeceğimize inanıyorum. Saygı ve sevgiler. Alıntı:
ne mutlu bize ki Forumgerçek var, birbirlerini hiç tanımayan bu güzel insanların biraraya gelmesine vesile oldu, ve ben de siz değerli arkadaşları tanıma şansı buldum, teşekkür ederim. Alıntı:
değerli dostum, ilk mesajınızdan bu güne tükenmez eforunuzla beni sürekli desteklediniz, sizin dostluğunuzu kazanabilmemin bir ayrıcalık olduğunu düşünüyor ben de onur duyuyorum teşekkür ederim, iyi ki de varsınız. |
|||
![]() |
12 Üyemiz erkangurkan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#10 |
![]()
Forumumuzda bir sanatçımızın olması ne güzel, eserleriniz ve başarılarınız daim olsun üstadım
![]() Lalecim ayrıca senin de ellerine sağlık ![]() |
![]() |
13 Üyemiz Kardelen26'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
antalya liseli, düşünce tarihi, empresyonistler, erkan, gürkan, ilkokul, kalem, mimari proje, nejat tekelioğlu, resimde, sanatçısı, tükenmez, vedat dalokay, yorum |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |