![]() |
|
Türk Ressamların Biyografileri Türk ressamların biyografi ve eserlerinden örnekler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Harika bir konu olmuş. Teşekkürler
![]() |
#22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Beni ağlatan Eminönü cami kimin elinde hocam...
10 Üyemiz Zeynep Sappho'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#23 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Tabiki Ustad.. Bob Ross'a da dem vurdum..
![]() |
12 Üyemiz Yavuzhan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#24 | |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
sayın CadII, hayat hikayemle ilgili bu kısa özettin ilginizi çekmesi, sonrası yazacaklarıma adeta ışık tutuyor. evet birara sıkıntılı bir dönem geçirmeme neden olan, sayın lale nin çocukluk döneminde yaptığı resimlerle ilgili bir cevap mesajımdı, ancak gerilerde kaldı, iyiki de kaldı, bugün, siz değerli arkadaşları tanıma fırsatı bulduğum ve paylaştığım için mutluyum. sizin deyiminizle de çalışmalarımı özel kılan, resim sanatında bilinen nokta ve düz çizgi nin dışında geliştirdiğim sıradışı çizgi tekniğimdir. bu da bilyalı tükenmez kalem gibi huysuz bir kaleme hükmedebilmeyi başarabilmiş olmaktan geçiyor, teşekkür ederim. saygı ve sevgiler sayın Zeynep Sappho, sanırım ortaköy camisi demek istediniz, o çalışmamı uzun süredir istanbul sergim için bekletiyordum, teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]()
Resimlere maalesef ilgim yok.. Ama büyük de saygım vardır yapana.. Çünkü imkansız bir iş gibi düşünürüm ben bu olayı.
Neden yok diye sormayın bana zorla resim yaptırıyorlardı okul zamanlarında.. Bende bu zorlamalara maruz kalınca resim dersini bıraktım.. O günden sonra karnemde resim hep "0" gelmişti. Neyse sevgili hocam sizin resimlerinizi gördüm az inceledim başta zannettim ki sizde sıradan birisiniz kara kalemle çalışıyorsunuz felan.. hatta ne yalan söyleyeyim pek dikkatimi bile çekmemiştiniz. Taaki şu istanbul buluşma konusunu okuyana kadar. Biyografinizi ve yaptığınız resimleri gördükçe şaşırdım. Hatta bunları ben başta kara kalem zannettim. Ama tekniğinizin tükenmez olduğunu öğrenince kendi kendime affınıza sığınarak "yok artık devenin nalı" naraları çektim burda. Ben zaten resim yapmayı imkansız olarak görüyorum, Ama siz bunun imkansızının imkansızı üstüne giderek dahada aşmışsınız çalışmalarda..( Başka cümle bulamadım) Hemde hatasız.. Bunları başarabilmek için neler çektiğinizi tahmin edemiyorum ben. Önünüzde saygıyla eğiliyorum. Kendinize iyi bakın.
![]() |
#26 |
![]() Bu akşam iş çıkışı, hem kendisini ziyaret hemde bir kere daha o eşsiz tekniği ile üretmiş olduğu eserlerini bir kere daha görebilme şansına ermek için Erkan Gürkan hocamızın yanına gittim.
#27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ben de biyografinizi bir çırpıda,büyük keyifle okuyanlardanım.Azminiz,başkalarının size yakıştırdığı sifatları hakettiğinizi söylemeniz,kendinize olan saygınız,duruşunuz,yeteneğiniz konusunda büyülenmemek ne mümkün.
Dilerim yaşam konusunda da sizden aldığımız ders bize önderlik eder. Teşekkürler iyiki varsınız,iyiki bizimlesiniz. Lale ye,sanatçımızın biyografisini hazırlayıp bize sunduğun için ayrıca teşekkür ediyorum.
![]() |
#28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tebriklerimle...Nice resim ve başarılara....
Emeğiniz hiç solmasın...
#29 | |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Sayın SerseriGezgin, Resimlere ilginiz olmamasına rağmen, tekniğim ve çalışmalarıma olan duyarlılığınız, farkı farketmeniz ve farketiğinizi bu kadar güzel anlatmanız beni çok etkiledi. Sizi resim yapmaya zorlayarak, aslında sizde varolanı da yok etmek için özel bir çaba göstermişler sanki. Ancak özdeki mevcut güzellikler kalıcıdır. Sevgi ve saygılar.. |
|
![]() |
5 Üyemiz erkangurkan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#30 |
![]() Ellerine sağlık Erkan Abi, bu son eserin Atatürk Resmi de muhteşem güzellikte olmuş..
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
antalya liseli, düşünce tarihi, empresyonistler, erkan, gürkan, ilkokul, kalem, mimari proje, nejat tekelioğlu, resimde, sanatçısı, tükenmez, vedat dalokay, yorum |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |