25.09.2013, 23:59 | #1 |
|
Gatri ''Şair Değilim, Aşığım Sadece''
Şair değilim...tanığım sadece
Puslu bir gecenin kirlenen bedenine Gece yarısıydı Şarap şişesi gibi,al bir renge boyanmıştı gökyüzü Ve deniz,kudurmuş sel gibi coşuyordu Bir martı yolunu şaşırmış,öylece uçuyordu Şair değilim...tanığım sadece Puslu bir gecenin kirlenen bedenine Gece yarısıydı İfadesi alınmış bir suçlu gibi,sessizce dolaşıyordum Şehrin en ıssız yerinde Aşıktım sadece,sadece diyorum Sarhoş değildim yani,hatırlıyorum Bir çocuk gibiydi sokaklar,ağladı,ağlayacak Korktum,ayak sesim ürkütecek,uyanacak sokak Durdum,farkına varmadan Dedim ya,sarhoş değildim Ama gece sarhoştu,ve ağız kokusu başımı döndürüyordu Yalnızdım üstelik,korkmuyordum yok,aşıktım nede olsa Ve şahmeran olsada gece,bir kuş misali avucuma alır okşardım Tek gözlü dev olurdun ve dağlarımda bir kartal yuvası gibi Öylece dururdu hayalin,bütün heybetiyle Düşse hayalin... Belkide adını sayıklarım,ve geceyi kirleten fail bulunurdu Meçhulden sıyrılırdı adın... Evet sebebi sendin sersemliğimin Ve gecenin kiri adınla başlıyordu Aşıktım sadece,içimde bir katil gizleyerek Sabahı karşılıyordum bu gece Şair değilim...yok asla Aşığım sadece... Gatri
22 Üyemiz Gatri'in Mesajına Teşekkür Etti. | Banemin, Basakca, C.Cienfuegos, Canan, Cansuyu, Gülce, Hasat, Heliosaga, Inatci, Insanlikarayan, Işıl, Kardelen26, LaLe, Larasu, M_KemalinKızı, MyStery, OkyanusunKalbi, ReaL, Serji, Türkü, ZeZe |
26.09.2013, 00:01 | #2 |
|
Cevap: Gatri ''Şair Değilim, Aşığım Sadece''
Bölümün hayırlı olsun.
26.09.2013, 00:29 | #3 |
|
Güzel bir şiirle giriş yaptığın bölümün hayırlı olsun Gatri...
26.09.2013, 00:38 | #4 | |
|
Teşekkür ederim
Alıntı:
Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışacağım,bu site bir deniz ve ben bu deninizin bir damlası olabilirsem ne mutlu bana
26.09.2013, 01:00 | #5 |
|
Eline, yüreğine sağlık Gatri.
Paylaşımın için Teşekküler. |
13 Üyemiz Gülce'in Mesajına Teşekkür Etti. |
26.09.2013, 07:19 | #6 |
|
Çok güzeldi, boşverin siz şair olmayın. Yalnızca aşık olun yeterli.
Kaleminize sağlık..
26.09.2013, 08:30 | #7 |
|
Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bölümünüz şans getirsin.
Aşk kıymetini bilene en güzel hediye. Her aşığım diyen şiir yazamaz, siz yazmışsınız. Tebrikler.
26.09.2013, 09:36 | #8 |
|
Şair değilim...tanığım sadece
Puslu bir gecenin kirlenen bedenine.. Güzeldi.. Yüreğinize ve de ellerinize sağlık |
10 Üyemiz MyStery'in Mesajına Teşekkür Etti. |
26.09.2013, 09:42 | #9 |
|
Başlık bile yeterdi beğenmeye, hele ki insan okuyunca..
Kalemine, yüreğine sağlık Gatri, aşkın hep sürsün bu dizelerle..
Bağımsızlık, Mustafa Kemal'den armağandı bize. Emperyalizmin ahtapot kollarına teslim edilen ülkemizin bağımsızlığı için kan döktük sokaklara.Mezar taşlarımıza basa basa, devleti yönetenler, gizli emirlerle başlarımızı ezmek, kanlarımızı emmek istediler. Amerikan üsleri kaldırılsın dedik, sokak ortasında sorgusuz sualsiz vurdular. Yirmi iki yaşlarındaydık öldürüldüğümüzde ey halkım, unutma bizi... |
26.09.2013, 09:59 | #10 | |
|
Alıntı:
Hükümetlerin icraatı olumsuz olupta millet itiraz etmez ve düşürmezse, bütün kusur ve kabahatlere katılmış demektir. Gerçekten şunun bunun oyuncağı olabilen milletler, haklarını algılamamışlar demektir. Ve böyle bir millet, denetim altında bulundurulmaya layık olur.. Mustafa Kemal ATATÜRK Benim dinim adalet, hak, vicdan.
Buna göre yaşayanlarla aynı dindeniz. Kendinize ne derseniz deyin, kim olursanız olun. Genç evli çifti üç ay kira ödemedi diye sokağa attıran hacı ile cennette olmaktansa, kediye ağlayan ateistle cehennemde yanmaya razıyım. İhsan Eliaçık |
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
aşığım, değilim, gatri, gece, sadece, Şair |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |