16.10.2013, 22:08 | #32 |
|
Cevap: Gatri ''Şair Değilim, Aşığım Sadece''
Kaybetmeden kıymet bilmek lazım kokusunu ciğerlerinde tutup yok olmaması için.
Çok güzel,çok duygusaldı,hüzünlendim şimdi.Yüreğine sağlık.Allah'tan rahmet dilerim tüm yitip giden annelere. |
16.10.2013, 22:50 | #33 |
|
Cevap: Gatri ''Şair Değilim, Aşığım Sadece''
>>SİZ BENİM ŞİİRİMSİNİZ>>
Belki aynı ağaçtan Aynı anda düşen iki yapraktınız Belkide savrulan rüzgarda Yanyana gelmiş iki kum tanesi Belki nehir oluşturmaya gönül vermiş iki damla su Belkide yaşama göğüs germiş iki kuş yavrusu Belki birbirine karışan Bir bardak çay Ve sıcak bir simit kokusu Belki aynı şiire konu olan Bir aşk öyküsü Belkide aynı kasette çalan İki sevda türküsü Belki aynı yıldızı izliyoruz Her gece Belkide aynı rüyayı görüyoruz Gündüz gece Belki siz benim şiirimsiniz Belkide kalbimdesiniz Belki aynı ağaçtan Aynı anda düşen iki yapraktınız Belkide savrulan rüzgarda Yanyana gelmiş iki kum tanesi Belki nehir oluşturmaya gönül vermiş İki damla su Belkide yaşama göğüs germiş İki kuş yavrusu Belki birbirine karışan Bir bardak çay Ve sıcak bir simit kokusu Belki aynı şiire konu olan Bir aşk öyküsü Belkide aynı kasette çalan İki sevda türküsü Belki aynı yıldızı izliyoruz Her gece Belkide aynı rüyayı görüyoruz Gündüz gece Belki siz benim şiirimsiniz Belkide kalbimdesiniz Gatri
aşığım, değilim, gatri, gece, sadece, Şair |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |