![]() |
![]() |
#351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Basit Biri Değilim |
![]() |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#352 |
![]() KAZAK AVRAT Hey erenler hey gaziler Avrat bizi döğeyazdı Çekti sakalım kopardı Bıyığımı yolayazdı Kalkıp direğin kapınca Kaçamadım sapınca Aç karnıma deyince Bağırsağım dökeyazdı Aldık avratın hasını Çektik değneğin yasını Başımda kırdı su tasını Kafacağızım yarayazdı Baltanın sapını kaptı Kağnının küpünü söktü Silkindi üstüme çıktı Kemiklerim kırayazdı Avrat sormadı suçumu Çekti kopardı saçımı Kırdı eyemin ucunu Yine bizi döğeyazdı Avrat oldu bize vezir Bizi etti köye kizir Gah tuz ister gahi bezir İnek edip sağayazdı Kaygusuz'um der ki nidem Başım alam nere gidem Ben bu avratı ne edem Bizi köyden kovayazdı Kaygusuz Abdal |
![]() |
![]() |
#354 | |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
Tura'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#355 |
![]() SENİ DÜŞÜNDÜĞÜM TÜRKÜ
Benim bir canla sevip bin özlemle andığım, Bari gölgeni bırak bana Su çiçeklerinin en güzel yanları budur, Giderken gölgelerini verirler suya. Güz akşamları dal kıpırdamazken, Suda halkalanan gözleridir Sen de gölgeni bırak bana. Gönlümün bin güzelliğiyle inanıp sevdiğim, Güzelliğini burada ince ince aratma. Bir kıyıya, bir gün inen fırtına gibi Birdenbire bir şeyler bırak. Birşeyleri soğut, birşeyleri yak, Dağıt birşeyleri, birşeyleri kur. Kendini hiç yokmuşsun gibi bırakma Kafamın her yanıyla bir şeyler öğrendiğim, Sonsuza uzanan sevinç, güzele vurgun tasa En azından bin yılda arayıp bulduğum, Bana aşk şiirleri yazdırma artık Beni burada gölgen gibi bırakma. Afşar TİMUÇİN |
![]() |
![]() |
#356 |
![]()
Metin Altıok
|
![]() |
![]() |
#357 |
![]()
Senin mausunda benim klavyemdeydi. Hızlı olan kazandı.
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
![]()
|
![]() |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
günün, Şiiri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |