![]() |
![]() |
#411 |
![]() ![]() |
![]()
Şiir eklemek istedim ama ancak 5 mesajdan sonra oluyor.Birdahaki sefere inşallah.
|
![]() |
4 Üyemiz grauwolf'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#412 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Elveda |
![]() |
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#413 |
![]()
|
![]() |
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#414 |
![]() Kitabe-i seng-i mezar |
![]() |
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#415 |
![]() ÖLÜ SİRENLER |
![]() |
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#416 |
![]() EVDE YOKLAR Durmadan avuçlarım terliyor, İnildiyor ardımdan Girdiğim çıktığım kapılar. Trenim gecikmeli, yüreğim bungun, Bir bir uzaklaşıyor sevdiğim insanlar. Ne zaman bir dosta gitsem, Evde yoklar. Dolanıp duruyorum ortalıkta. Kedim hımbıl, yaprak döküyor çiçeğim, Rakım bir türlü beyazlaşmıyor. Anahtarım güç dönüyor kilidinde, Nemli aldığım sigaralar. Ne zaman bir dosta gitsem Evde yoklar. Kimi zaman çocuğum, Bir müzik kutusu başucumda Ve ayımın gözleri saydam. Kimi zaman gardayım Yanımda bavulum, yılgın ve ihtiyar. Ne zaman bir dosta gitsem, Evde yoklar. Bekliyorum bir kapının önünde, Cebimde yazılmamış bir mektupla. Bana karşı ben vardım Çaldığım kapıların ardında, Ben açtım, ben girdim Selamlaştık ilk defa. Metin Altıok |
![]() |
3 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#417 |
![]() Derdim Başka Sanma ki derdim güneşten ötürü; Ne çıkar bahar geldiyse? Bademler çiçek açtıysa? Ucunda ölüm yok ya. Hoş, olsa da korkacak mıyım zaten Güneşle gelecek ölümden? Ben ki her nisan bir yaş daha genç, Her bahar biraz daha aşığım; Korkar mıyım? Ah, dostum, derdim başka… Orhan Veli Kanık |
![]() |
Tura'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#418 |
![]()
|
![]() |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#420 |
![]() ![]() |
![]()
Gönlümüze bahar getirir şiir
sevgi sunar yaşamımıza Onunla dağılır bulutlar, onunla diner yağan kar |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
günün, Şiiri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |