07.01.2016, 13:18 | #1 |
|
CHP Kurtulsa O da Bizi Kurtarırsa... | Bekir Coşkun
CHP’nin kurtarılmasından sonra, onun da Türkiye’yi kurtarmasını müteakip kurtuluyoruz… |
07.01.2016, 15:03 | #2 |
|
Cevap: CHP Kurtulsa O da Bizi Kurtarırsa... | Bekir Coşkun
Evet CHP kongrelerini yaptım ama lakin bulunduğum bölgede kazanan bugünkü yönetiminde olanlar kazandı..bir çok ilde de aynı sonuç alındı..bence hiç iyi bir durum arz etmiyor.
Söylemek isterim ki CHP Yönetimi tamamı değişmesi gerekiyor bu yönetimle hiç bir seçim kazanamazlar eğer yakın bir seçim olsan alacağı oy oranı inanın ki%20 altına düşer..bu yönetimle.. Delegeler seslenmek isterim ki bir yurttaş olarak CHP Yönetimini değiştirin .Halkımızın geleceği için sizlere büyük görev düşüyor.. paylaşımınız için teşekkürler..
07.01.2016, 17:43 | #3 |
|
CHP delege yapısı hakikaten çok uyuşuk...
07.01.2016, 18:16 | #4 | |
|
Çok sevdiğim değer verdiğim gazetecilerin başında gelir Bekir Coşkun. Alıntı:
Elbette yok.
07.01.2016, 18:16 | #5 | |
|
Alıntı:
CHP delege yapısı hatır gönül, akçeli işlere bağlı, biz bağırıp duruyoruz anlatamıyoruz. |
|
5 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.01.2016, 22:53 | #6 |
|
Siyaseti ucundan kıyısından biraz takip eden tüm arkadaşlara küçük bir sorum var.
07.01.2016, 23:00 | #7 | |
|
Alıntı:
Sen kendine göre lider bulmuşsun, biz daha arayış içerisindeyiz. |
|
08.01.2016, 00:17 | #8 | ||
|
Alıntı:
Kartal benim nasıl lider istediğimden hiç bahsetmedim... Zaten kafama göre lider bulmam mümkün değil... Ben kendimi bile zaman zaman beğenmeyen, özeliştiri yapan biriyim... Alıntı:
Aristo, siyaset ile yakından ilgilisin... Varsayalım CHP nin başına sen geldin, oy oranında bir değişiklik olabilir mi?
08.01.2016, 00:51 | #9 |
|
Real o cevabını verdiğin soruya daha başka yanıt vermek herhalde abesle iştigal olur. Sen cevabını vermişsin zaten. |
4 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
08.01.2016, 01:18 | #10 | |
|
Alıntı:
Yazdıklarına çok net ve en anlaşılır biçimde yanıt vereceğim, tane tane okunup anlaşılmasını umuyorum.
Etiketler |
bekir, bizi, coşkun, kurtarsa, kurtarırsa, kurtulda, kurtulsa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |