08.01.2016, 04:24 | #21 |
|
Cevap: CHP Kurtulsa O da Bizi Kurtarırsa... | Bekir Coşkun
Aristo çok şey istiyorsun...
08.01.2016, 12:56 | #22 |
|
İktidar için mücadele etmek başka şey...
İktidar için siyasi çizginden, kırmızı noktalarından taviz vermek, partiye alakasız adamları yerleştirmek başka şey... Aslında Kartal da Aristo da benim gibi düşünüyor... Biz oy veriyorsak, bizim istediğimizi söyleyecek... Abdülkadir Selvi gibi iktidar yalakası gazetecilerin değil...
08.01.2016, 12:59 | #23 |
|
Kısaca ve öz tespit de bulunayım..
Günümüz Türkiye siyasetinde bu haliyle CHP seçim kazanması mümkün değil..Değişim şart oldu .Genel başkan dahil tamamı..Yeniden yapılanmalı CHP Halkımızın umudu olmalı..
08.01.2016, 13:45 | #24 |
|
Bu yorumları söylerken uygun zamanda CHP örgüt yapısını nasıl oluştuğunu ve sebeplerini analiz ederek yazacağım..
08.01.2016, 15:33 | #25 | |
|
Alıntı:
İstersen bir anket açalım. 20 aday belirleyeyim, 20 kafadan ayrı ses çıkar.
08.01.2016, 15:34 | #26 | |
|
Alıntı:
Oyları kimden alacak peki?
08.01.2016, 15:52 | #27 | |
|
Alıntı:
CHP Örgüt yapılanması bahsediyorum ben uygun bir zamanda içinde bu konuya değerlendirme yapacağım..
08.01.2016, 16:10 | #28 | |
|
Alıntı:
Zaten her birileri 50 kişinin aidatını ödese geriye benim gibi 3-5 zavallı kalıyor.. Ne partide söz hakkımız oluyor oda yetmiyormuş gibi birde burada darbe yiyoruz |
|
08.01.2016, 16:28 | #29 | |
|
Alıntı:
2 hafta önce seçim vardı bulunduğum ilde ben her zaman katılırım seçimli il kurultayına kazanacak il başkanı bellidir çünkü kendi yakınları..il delegesi ve genel merkez delegeleri en yakınları söylemek istediğim bu yapı ile CHP halkın umudu olamaz bu durum inanın ki beni çok üzüyor biz gençlik kolların büyüdük CHP de Yazılacak o kadar konu var ki... Yenide yapılanmalı CHP Halkın umudu olması için..
08.01.2016, 16:32 | #30 | |
|
Alıntı:
Biz zaten genelbaşkanı falan eleştirdiğimiz yok, yapısal bozukluk var. Ben kişisel eleştirsem ilk önce o sözcümüdür, mezar kaçkınımıdır Haluk Koç denen herifi eleştiririm. Sözcü biraz sempatik olmalı Bak buda sözcü idi. |
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bekir, bizi, coşkun, kurtarsa, kurtarırsa, kurtulda, kurtulsa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |