30.03.2019, 13:41 | #1 |
|
Hadi Ankara… | Bekir Coşkun
Hadi Ankara…
30.03.2019, 19:39 | #2 |
|
Cevap: Hadi Ankara… | Bekir Coşkun
Bursa için de ümitliyim bir video gördüm onu bulursam paylaşırım ama Gemlik için bugün ümidim kırıldı.
Birkaç alış-verişimiz vardı sokağa çıktık AKP'nin yürüyüşü ile karşılaştık ordu gibi kalabalık bir kitle mehter marşı eşliğinde rabia işareti yaparak ''ya Allah bismillah allahu ekber'', ''şehitler ölmez vatan bölünmez'', ''bimem kime uzanan eller kırılsın'' nidalarıyla gözleri dönmüş bir şekilde sanki savaşa gidiyorlarmış gibi yürüyorlardı, elimde olmadan yahu savaşa mı gidiyorsunuz ne ilgisi var ya allah bismillah ile bu işin deyiverdim etrafımdakiler duydu hep. Bir de en başta iki genç, riya abidesi bahçeli ve tayyip'in fotoğraflarının olduğu kocaman bir pankart tutmuşlar. |
3 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.03.2019, 21:21 | #3 |
|
Özhaseki bey çevre ve şehircilikte müthiş.
Kayseri'de 20 yıl kadar belediye başkanlığı yaptı ve şehirdeki harika gelişimi gidip görenler bilir elbet. |
30.03.2019, 22:46 | #4 |
|
Merhaba,
Ankara " parsel parsel satıldı "....! Ben demiyorum AKP Belediye başkanı için eski AKP milletvekili söylüyor...AKP li biri kazanırsa, parsel parsel satış ödüllendirilmiş olacaktır bir nevi... İki adaydan biri sırtını " AĞA " sına yaslamış biri, diğeri ise sadece ANKARA lılara...Biri Ankara'yı çok fazla tanımayan diğeri ise Ankara'nın her karışını bilen biri...Biri, evet AKP li olunca Fetöcü de olabilecek biri, diğerinin ise Fetö ile uzaktan yakından ilgisi olmayan biri... Ankara seçmeni tüm bunlara da bakacaktır diye düşünüyorum, geçen sefer katekulle yaparak kaybettirdiler...Eğer katekulle yapmaz veya yapamazlarsa Mansur YAVAŞ bu seçimi kazanır diye düşünüyorum... Sağlıcakla kalınız... |
3 Üyemiz Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.03.2019, 23:07 | #5 | |
|
Alıntı:
AKP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Nur AKTAŞ...Bu aday, daha önceki başkan Recep ALTEPE'nin görevden alınmasından sonra ATAMA ile gelen biri...Bu arada tabi Recep ALTEPE de " YARGILANMADI "...! Bu seçimlerde AKP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday bulamadı...Aslında belki de çok iyi adayları vardı ancak edindiğim duyum o kişilerin KUKLA OLMAK İSTEMEDİKLERİ için adaylığa sıcak bakmadıkları ve kabul etmedikleri yönünde...Bu yüzden de başka aday bulamayınca AKP, Ali Nur AKTAŞ'ı " mecburen " aday gösterdi... Ki toplum da bunu böyle biliyor yani şuanki başkanın bir nevi KUKLA olduğunu biliyor...Mustafa BOZBEY ise AKP tarafından yıkılamayan bir kale oluşturdu Nilüfer ilçesinde ki bu ona Büyükşehir Başkanlığı getirecektir diye düşünüyorum... Sağlıcakla kalınız... |
|
3 Üyemiz Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.03.2019, 23:18 | #6 |
|
Baş Fetöcü şu anda gasp ettiği Atatürk Orman Çiftliğinin üzerinde yaptığı kaçak sarayında oturmakta, bu ülkede sadece Fetö diye bir tehdit yok, Fetö tehditini referans göstererek hükümranlığını ilân etme peşinde olan ve aynı odaklara hizmet eden, aynı yolda beraber yürüdükleri, siyasi ayağı var.
Asıl tehdit Türkiye Cumhuriyetinin tepesine çöreklenmiş fırsat kolluyor, bizim sazanlar da Fetöcü baklavacı yakalanmış diye seviniyor. |
3 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
30.03.2019, 23:25 | #7 |
|
Burnumun dibinde olmasına rağmen uzun zamandır gitmemiştim özlemişim Bursa'yı...
http://www.youtube.com/watch?v=yRckZmWxwhw |
4 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ankara…, bekir, coşkun, hadi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |