|
Müzeler Ülkemiz ve Dünyadaki önemli müzeler |
|
Seçenekler |
25.01.2012, 00:36 | #1 |
|
Ermeniler Tarafından Katledilen Şehit Türkler Anıt ve Müzesi | Iğdır
|
15 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
25.01.2012, 00:42 | #2 |
|
Cevap: Ermeniler Tarafından Katledilen Şehit Türkler Anıt ve Müzesi | Iğdır
Lale...
Tek başına dışişlerinden iyi çalışıyorsun son günlerde. Teşekkürler...
25.01.2012, 01:04 | #3 |
|
Ermeni asıllı birçok Türk Vatandaşımız var, insanlık kriterleri bana göre iyi ise hepsini severim...
25.01.2012, 01:22 | #4 |
|
Iğdır'da böyle bir müze olduğunu daha önce bilmiyordum. Dün Ermeni soykırım yasası ile ilgili olarak, Iğdırlı bir arkadaşım ile telefonda konuşurken müzenin varlığından haberdar oldum.
Eklediğin yazı konuyu daha da bir genişletmiş ReaL, teşekkürler. Başka ülkeler Ermeni soykırımını tanıyıp, kendi ülkelerine irili-ufaklı anıtlar dikiyorken (sanıyorum yirmiye yakın ülke), bizim ülkemizde Ermenilerin katlettiği şehitlerimiz için doğru dürüs anıtlar dikmememiz bir eksiklik. Müze anıtının tasarımı için ele alınan kompozisyon da çok güzel ve anlamlıymış. |
9 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
25.01.2012, 01:50 | #5 |
|
25.01.2012, 09:34 | #6 |
|
Bilmediğimiz ne kadar "gerçek" var.
25.01.2012, 11:24 | #7 |
|
Iğdır'da böyle bir kültür hazinemiz olduğunu bilmiyordum. Kulaktan dolma bilgiler ile tarihi öğrenmek yerine bilimsel ve ispatlı bilgiler insanlık için çok daha faydalıdır.
Bilinçli herkesin görmesi gereken bir yer olduğu düşüncesindeyim. Okuyup öğrenmemiz için yazı paylaşan herkese teşekkür ediyorum.
25.01.2012, 18:30 | #8 |
|
Okullarda bir ara bir velinin şikayetiyle gösterimi yasaklanan Sarı Gelin belgeseli var. Nette bulabilirsiniz ya da hala Trt satıyorsa Trt'den satın alabilirsiniz. O da olmadı, Ermeni sorunuyla alakalı tüm bilgileri bir Cd'de toplayan, Kültür Bakanlığı'nın interaktif bir çalışması var. Kendi sitesinde vardı. Hala duruyorsa ordan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
|
8 Üyemiz Karagöz'in Mesajına Teşekkür Etti. |
25.01.2012, 18:33 | #9 |
|
Kültür Bakanlığının linki burada ama sanırım Cd'yi artık sunucularında barındırmıyorlar ; Cd'deki içeriğin aynısına bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ben yine de programı indirmenizi öneririm elinizde arşiv olur.
http://www.kultur.gov.tr/TR/belge/1-...kler-cdsi.html Program tamamen ücretsizdir indirmek isteyenler için iki link vereceğim 1. Link : http://www.tamindir.com/ermeni-sorun...-ve-gercekler/ 2. Link : http://www.inndir.com/Ermeni-Sorunu-...er-25604p.html Dediğim gibi program tamamen ücretsizdir. Bilgisayara indirip hemen çalıştırabilirsiniz. |
7 Üyemiz Karagöz'in Mesajına Teşekkür Etti. |
25.01.2012, 19:41 | #10 |
|
Hoşuma gitti bu.
Çok teşekkürler Karagöz |
8 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
asala, iğdır, katledilen, kubbe, mermer, örgüt, selçuklu, türkiye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |