![]() |
|
Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Fırat Tanış'ın Tepki Gösterdiği İmamoğlu'na Şahan Gökbakar'dan Destek: Ne Yeri Ne Zamanı
|
![]() |
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]() Şahan Gökbakar, örnekleriyle ne güzel cevaplamış |
![]() |
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 |
![]() Gereksiz bir özür. Fırat Tanış çıkıklık yapmış, hepsi bu...
![]() |
#4 |
![]()
Bu ilk değil. Daha önce başka bir konuda başka bir oyuncu da böyle bir tepki vermişti.
Rol yapmak işte. Rolü de sinema ve tiyatrocular yapar. Abidik gubidik tepki vermeler. Sanki çokkk önemli bir işmiş gibi. Herkes kendine göre rol yapar. Kimi iyi, kimi yapmacık. |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Biri var o herkese hakaret ediyor.Bir eleştiride ona yollasa. Bakalım yollayabiliyor mu. İmamoğlu'nun aday olma ihtimali bile hepsinin kimyasını bozdu.
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
destek, fırat, gökbakardan, gösterdiği, imamoğluna, tanışın, tepki, İmamoğluna, Şahan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |