![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ben çok beğendim bu Rokokoyu. Ama adı neden rokoko onu da bilmiyorum
![]() Tariften çok sunumu beğendim ( beni geçtin kız... ![]() Teşekkürler İnatçım ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Kakaolu diye böyle bir isim seçmişler sanırım birde bu ad altında dondurmalı pasta mı vardı ne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Hee, bak baak..Öyle demek.. Efenim, Rokoko'nun bir diğer ismi de KARLI DAĞ'dır.. Üzerine serpilen hindistan cevizi ve yuvarlak dağ görünümü pastanın "Karlı Dağ" diye adlandırılmasına da neden olmuştur..
![]() |
#16 |
![]()
Çikolatalı olan hiçbir tarife hayır diyemem.
Al işte yine basit ve kolay bir tarif teşekkürler @İnatcı |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
antep fıstığı, çilekli, kakaolu, karlıdağ, kremşanti, lezzet, meyveli pastalar, pastalar, portakallı rokoko, rokoko, rokoko çeşitleri, rokoko nasıl yapılır?, rokoko tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |