![]() |
![]() |
#21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yakın bir zamanda yedim en büyük kazığı.
![]() En çok acıtan tokat en yakından gelendir... |
![]() |
5 Üyemiz Smyrna'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#22 |
![]() ![]() ![]() |
![]() biz teşekkür ederiz öykü can: gerçek dostluklar yaşasın her zaman sahte yüzde dostluk olmaz buna inan
![]() |
#23 | |
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
smyrna kardeşim ALLAH bizleri sahte dostluklardan uzak tutsun her zaman
vatansever'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne kadar çok kazık atan insan var şu dünyada dost görünür ama arkasından iş çevirir kıskancından çatlar .. yüzüne güler arkasından etmediği kötülük kalmaz..
|
![]() |
2 Üyemiz Smashmouth'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#25 | |
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
sözlerinizin düşüncelerinizin içeriğini doğrulayacaktır umarım BU DÜNYA: Doğruyu söylemek kâr etmiyor Hainin fesadın olmuş bu dünya Dost görünenler şeytan sıfatında Fitnenin kalleşin Olmuş bu dünya Maske ile saklıyorlar yüzünü Haram a dikmişler aç gözünü Kaybeden çok benliğini özünü Uğursuzun fetvasın Olmuş bu dünya Çalıp çırpıyorlar yetim hakkını Yalanla çeviriyorlar çarkını Anlamıyor kimse olanın farkını Namussuzun vefasızın Olmuş bu dünya Yılmaz'ım yaşadım bire bir bunu Yoksulun evinde yok ekmeği unu Nasıl bitecek bozuk düzenin sonu Namerdin kahpenin Olmuş bu dünya Nafiz YILMAZ Not:Eserlerim adıma onaylıdır Telif hakları ve yasaları gereği izin alınmadan çoağltılamaz hiç bir yerde yayınlanamaz kullanılamaz
3 Üyemiz vatansever'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Şiirinizle mükemmel anlatmışsınız elinize sağlık ..
![]() |
![]() |
2 Üyemiz Smashmouth'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#27 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#28 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
eyvallah Smashmouth kardeşim bende senin düşüncelerine yüreğine sağlık diyorum sevgiler muhabetler hoş görüler güzellikler hep yaşasın diyorum teşekkür ederim candan katılımınıza
![]() |
#29 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
eyvallah duayen kardeşim dostluklarala açılan bu güzel katılımlar dostluklarala sürsün sevgilerle yol alsın hayatımızda
![]() |
#30 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
HALİMİZ NİCE OLUR
HAK'KIN olmasaydı cihanda adaleti Kullar azar ahval nice olur Mazlum a yakışmazsa incelik Yollar azar halimiz nice olur Ders almak var gündüz ile geceden Arif olan mana yükler heceden Bir güneş doğdu battı yüceden Işığı görmezsek halimiz nice olur Bir can idik katı bir taş' a dönsek Ateş misali yansak kavrulsak sönsek Kötülükle haramla hileyle övünsek İbretle yaşasak halimiz nice olur Yılmaz'ım avutamaz kimse yaslı gönlümü Bu uğurda adadım harcadım ömrümü Unutamadım dünümü ne'de bu günümü Hesabını sorsak halimiz nice olur Nafiz YILMAZ Not:Eserlerim adıma onaylıdır Telif hakları ve yasaları gereği izin alınmadan çoğaltılamaz hiç bir yerde yayınlanamaz kullanılamaz
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bilinsin, coğrafyasi, değerimiz, görünüp, halimiz, sirtimizdan, vuranlar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |