|
Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada |
|
Seçenekler |
06.11.2020, 18:37 | #1 |
|
RTÜK İş Başında: Dizi ve Programlara Ceza Yağdırdı
RTÜK iş başında: Dizi ve programlara ceza yağdırdı RTÜK, haftalık olağan toplantısının ardından bazı dizi ve programlara ceza verdi. |
06.11.2020, 18:43 | #2 |
|
Cevap: RTÜK İş Başında: Dizi ve Programlara Ceza Yağdırdı
Malum kanallara ceza yazılırken tepki azaltma şeysi bu ceza "hani bakın kendi kanallarımıza da yazdık"
|
2 Üyemiz Lawrance'in Mesajına Teşekkür Etti. |
06.11.2020, 18:52 | #3 |
|
Sadakatsiz dizisi çok sürmez, ekrandan kaldırılır. Ki ben ne zaman bir diziyi izlesem ve beğensem erkenden final veriyor ya da rtük cezası alıyor. Çoğu güzel dizimiz de yabancı dizilerden uyarlama. Senaristlere de hak veriyorum, kendi yazdığı senaryolar rtük cezası alacak diye emeklerini boşa harcamıyorlar. Bu ülkede üretmek bile yasaklanıyor ne de olsa.. |
06.11.2020, 22:00 | #4 |
|
RTÜK'ten Sadakatsiz'e 'evlilik dışı ilişki' Cezası
RTÜK'ten Sadakatsiz'e 'evlilik dışı ilişki' Cezası
|
07.11.2020, 00:17 | #5 |
|
En son tv'de yayınlanmış adam akıllı bir tek Behzat Ç. vardı. Ondan sonra da Tv'de yayınlanan hiçbir Türk dizisini seyretmemek gibi bir düstur edindim.
Hele içinde bol dram aşk entrika bulunan saraylarda köşklerde ve "şirketlerde" geçen her tür dizi öehh.. Bu dizilerde oynayan oyuncularda ayrı bir iticiliğe sahiptirler. Bu yüzden tv'de yayınlanan yerli dizilerin hepsi çöptür gözümde. Tanrı internetten razı olsun. Tv'ye bağlılık yok. RTÜK gibi bir garabetin ise online yayıncılığa müdahalesi imkansız. Şu an sadece "Raised By Wolves" ve "The Big Bang Theory" izlemekle meşgulum.
07.11.2020, 14:34 | #6 |
|
Yöneticilerin "evlilik dışı ilişki" tartışması RTÜK Üyesi İlhan Taşçı, RTÜK’ün evlilik dışı ilişkiyi normal gösterdiği gerekçesiyle “Sadakatsiz” dizisine ceza vermesine karşın, hükümete yakın yayın yapan TV kanallarında gayrimeşru çocukların DNA’larının bile açıklanmasını görmezden gelmesine tepki gösterdi... |
07.11.2020, 15:49 | #7 |
|
Şunlar başınızdan bir gitseler
Tapatalk ile gönderildi. |
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.11.2020, 16:08 | #8 |
|
Bugün biraz koltuk keyfi yapayım diye televizyonu açtım, Ramo'nun son bölümünü izledim. Silahların görünmediği tek bir bölümü var mı bu dizinin? Çocuklara oyuncak silah bile verilmesi yanlışken, özellikle ergenlik çağındaki çocukların bu tarz diziler/filmler izlemesi ne kadar doğru? Özendirecek milyon şey varken bunu kendi evlatlarımıza neden yapıyoruz? |
Efruz'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
başında, ceza, cezası, dizi, dışı, evlilik, ilişki, programlara, rtük, rtükten, sadakatsize, yağdırdı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |