03.03.2011, 22:17 | #1 |
|
Genç Erkekle Aşk
|
03.03.2011, 22:49 | #2 |
|
Cevap: Genç Erkekle Aşk
Benden 6 yaş büyük biriyle çıkmıştım bi dönem
Gidin ona sorun
03.03.2011, 22:58 | #3 |
|
Yaş olarak büyük erkeklerin olgunluğunu tercih etmiştim hep.
Ama yararlarını test edip onaylamak adına bir çıtır bulmaya karar verdim. |
03.03.2011, 23:31 | #5 | |
|
Alıntı:
Yazın bir arkadaşım kendinden 6 yaş küçük birisiyle evlendi. Toplum kabullenmese bile, sevdikten sonra olgunluk yaşla ilgili değil. Zaten genç yaşlarda bayanların olgun erkek istemeleri, daha sonra anlaşamamaları da olgunluğun yaşla ölçülmemesi gerektiğini gösteriyor. Tabi biraz da nasip kısmet işleri bunlar.. |
|
03.03.2011, 23:54 | #6 |
|
Olmayacak bir şey değil doğrusu,benim erkek kardeşim kendisinden 7 yaş büyük birine aşık oldu ve onunla evlendi..
Üstelik çok uzun yıllar mutlu bir evlilikleri oldu..Şimdiki sevgiliside kendinden 8 yaş büyük.. Gençlerle anlaşamadığını,kafa yapılarının uymadığını, onların çoluk çocuk gibi geldiğini söylüyor.. Benim abla olarak içim almıyor kardeşimin kocaman kadınlarla olmasını, ama onun tercihi yapacak bir şey yok, o mutlu.. |
04.03.2011, 00:12 | #7 | |
|
Alıntı:
Kardeşin kendinden 8 ya da 10 yaş ufak bir bayanla beraber olsaydı kabullenilir bir durum mu olurdu? Nedense dünya erkek egomanyasına göre kurulmuş sanki. Herşeyin çıtırını, tazesini erkekler yer, kadına da odunu nasip olur Lütfen bu dediklerimden alınma, sadece bir tespit bu. |
|
04.03.2011, 00:13 | #8 | |
|
Alıntı:
Çok doğru çok. |
|
04.03.2011, 00:19 | #9 |
|
Tespit ne kadar doğru peki?
Eskisi makbul şeylerde vardır. Kaşar mesela... (Şarap demeyeyim dedim. Çarpılmamak adına)
04.03.2011, 00:22 | #10 |
|
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
dedikodu, erkekle, evlilik, hırs, ilişki, kadın, seks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |