04.03.2011, 00:25 | #11 |
|
Cevap: Genç Erkekle Aşk
|
04.03.2011, 00:31 | #12 |
|
O kadarını ben bile çözdüm valla. Neyi aradığın ve kimde bulduğundur önemli olan. Gerisi teferruat... Teferruatlar yüzünden asıl resmi bozmamak lazım. Her gelenin bir fırça atmasına izin vermeyin yahu.
04.03.2011, 00:32 | #13 |
|
|
04.03.2011, 00:35 | #15 | |
|
Alıntı:
Sana katılıyorum Lale demek istediğini anladım. Erkeklerin böyle bir hakka sahip olmalarını tasvip etmiyorum tabiki. Örneğin kocaman adamların gencecik kızlarla beraber olmasına, ilgi duymalarınada tahammülüm yok. Ama benim durumum farklı,kardeşimin çocuk sahibi olmasını çok istedim,ama ileri yaştaki bu kadınlar çocuk doğurmak istemedikleri için, benim canım kardeşim baba olamadı.. Abla yüreği işte, hem ben biraz eski kafalıyım taş devrinden kalmışım ne yapayım.. |
|
6 Üyemiz Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
04.03.2011, 01:04 | #16 |
|
Vallahi ben bilmem anlamam bu işlerden saf bakir Karadeniz çocuğuyum ama söylemeden edemiyeceğim
Kahvaltıda taze ekmek yemek varken neden bayat ekmeği yiyeyim ki Çıtır herzaman makbül olanıdır boşverin
04.03.2011, 01:07 | #17 | |
|
Alıntı:
Fakat kardeşinin çocuk sahibi olmayışının hatasını da lütfen beraber olduğu yaşı büyük bayanlarda bulma. Eğer ki kardeşin çocuk sahibi olmak isteseydi olurdu da muhakkak. Demek o da istememiş ki, bu yolu seçmiş Bazen bilsek de neyi istedğimizi, tam tersini seçer, yolumuzu kendimiz çizeriz. Bizde tam bunu diyoruz Martin, çıtır her zaman makbul olandır |
|
6 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
04.03.2011, 01:15 | #18 |
|
Herhalde sübyancılar bizi demek istedin.
Üstteki yorumundan sonra lafını hatırlatayım dedim. |
6 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
04.03.2011, 01:17 | #19 |
|
Ben anlamam dedim ama değil mi yani anlasam bu işlerden bende böyle yapardım dedim ama yapmıyorum
04.03.2011, 01:20 | #20 |
|
|
5 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
dedikodu, erkekle, evlilik, hırs, ilişki, kadın, seks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |