![]() |
![]() |
#22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Erkeğin bayatı olmaz olgunu ve tecrübelisi olur
![]() ![]() ![]()
#23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tam tersi kızlar için de geçerli.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]()
Ben de çıtırım.
![]() Ömrünün yarısını geçmiş kişiler için, ben de hala çıtır sayılırım. ![]() * * * * Şöyle bir düşündüm de sanırım bu yaştan sonra kendimden küçük birisine ilişki bakımından katlanamam. Tabi istisnai durumları göz ardı etmemek lazım. ![]() ![]() |
![]() |
6 Üyemiz Smyrna'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#27 |
![]()
Açıkçası bende yaş olayına fazla takılmam heralde.. daha iki gün öncesi gördüğüm bir kadının yaşını öğrendiğimde.. evet bu yaş konusundaki düşüncelerimde bir esneklik yaratmaya karar verdim..
ruhu genç olduğu sürece sorun yok tabi..
#29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ben ilkokulda öğretmenime aşık olarak başladım hayata ki :-D kendimden küçük erkekler şöyle dursun bir kaç yaş büyükler bile ilgimi çekmiyor
Mobil Sürüm ile Gönderildi |
![]() |
2 Üyemiz İklim'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
dedikodu, erkekle, evlilik, hırs, ilişki, kadın, seks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |