|
Yabancı Ressamların Biyografileri Yabancı ressamların biyografi ve eserlerinden örnekler |
|
Seçenekler |
04.02.2018, 22:04 | #1 |
|
Tan Chun Chiu | Çinli Ressam
|
19.02.2018, 16:39 | #4 |
|
Cevap: Tan Chun Chiu | Çinli Ressam
Çinli ressam Tan Chun Chiu'nun resimleri çok güzelmiş. |
17.11.2019, 15:30 | #7 |
|
Ressamın eserlerine saatlerce bakabilirim. Hepsi o kadar güzel ki. Renkler, mekanlar hepsine bayıldım.
Teşekkürler Canancığım, emeklerine sağlık. |
17.11.2019, 17:32 | #8 |
|
Ya dünya üzerinde böyle mekanlar yok ta o yüzden göremiyoruz, sanatçılar hayal edebildiği için çiziyor ya da dünya üzerinde böyle mekanlar var ama biz görmeyi bilmiyoruz, görmeyi bilenler (sanatçılar) bakıp çizebiliyor.
Teşekkürler @Canan. CEPTEN GÖNDERİLDİ
28.09.2021, 01:43 | #9 |
|
30.07.2022, 02:04 | #10 |
|
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
biyografisi, chiu, chun, çinli, çinli ressam, eserleri, hayatı, painter, resimleri, ressam, tan chun chiu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |