|
Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada |
|
Seçenekler |
10.01.2022, 21:46 | #1 |
|
Güçlendirilmiş Parlementer Sistem Nasıl Olacak?
|
2 Üyemiz Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti. |
10.01.2022, 21:51 | #2 |
|
Cevap: Güçlendirilmiş Parlementer Sistem Nasıl Olacak?
Programı izledim...
CHP, İYİ Parti, Deva Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi'nin yani 6 siyasi partinin çalıştığı, mutabakat, taahhüd metni... Aslında programda genel olarak gayet net anlatabildiklerini düşünüyorum... Ve programın sonundaki Fatih Altaylı'nın, " siyasi partiler " ile ilgili eleştirisi haricinde zeminin doğru bir zemin olarak düşünülmüş ve üzerinde çalışılmış diye değerlendiriyorum... Tek eksik nokta Siyasi Partiler kanunundaki olumsuzlukların giderilmesi, özellikle partilerdeki il yönetimi, belediye meclis üyeliği, belediye başkanlığı, milletvekilliği gibi mevkilerin PARASALLIKTAN arındırılması son derece önemlidir...Parayla satın alınmayan bir siyasi sistemin yerleştirilmesi gerekmektedir. |
3 Üyemiz Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
güçlendirilmiş, nasıl, olacak, parlementer, sistem |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |