![]() |
|
Yabancı Ressamların Biyografileri Yabancı ressamların biyografi ve eserlerinden örnekler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]()
![]()
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4 |
![]()
Eserlerin konularında kullandığı objeleri o kadar mükemmel resmetmiş ki, sedef kakma sehpalar, gümüş ibrikler, çömleklerin üstünde ki işlemeler.. Hayran kaldım çalışmalara.
Müzikle birlikte sanki eserlerin içine yolculuk yaptım ![]() Teşekkürler ReaL. Çeviri için teşekkürler LaLe. |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Resimlerin hepsine hayran kaldım. ![]() Özellikle bu resmin içindeki objelerin üzerindeki detaylar (detay resimlerde gösterildiği gibi) çok güzeller. |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Gerçekten resimleri çok güzel.. İnternette fazla resmi yok...
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İzlerken yine soluğum kesildi. Ne kadar ince emek. Ne kadar sonsuz sabır. Bizleri bu güzelliklerle buluşturduğunuz için çok çok teşekkürler.
#8 |
![]() Gerçekten müthiş resimler. Detaylarda bu çok daha açık gözükmekte.
#9 |
![]() Övgüleri hak eden ressamın kendisi, ondan sonra da LaLe hakediyor aslında.. Ressamların biyografisi olmasa kuru kuru resimler de pek birşey ifade etmez. Resimler güzel olunca da sunum da iyi oluyor kendiliğinden..
#10 |
![]() Tablolardaki ince ince işlenen detayların her biri için uzun bir süre emek verildiği muhakkak ama yine de 88 yıllık ömründe bu kadar az eser vermiş olamaz herhalde.
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
1856, 1856 -1944, 1944, discart, fransiz, fransız, jean, jean dircart, oryantalist, painter, ressam, ressamlar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |