![]() |
|
Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uğur Şahin Açıkladı: Aşının Formülü Değişebilir
ABD’li Pfizer ile birlikte koronavirüs aşısı geliştiren Alman şirket BioNTech’in kurucu ortağı ve CEO’su Prof. Dr. Uğur Şahin, İngiltere merkezli Financial Times gazetesine Covid-19 aşılarıyla ilgili konuştu. |
![]() |
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#2 |
![]()
Defalarca tembih ettim...aman sakı danışmada formül falan değiştirmeyin diye. Laf dinlemiyor ki.
|
![]() |
2 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Senin bahçede işin yok muydu |
|
![]() |
2 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#4 |
![]()
Vardı.
Üzüm topladım... sümbülteber kokladım. ![]() |
![]() |
2 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#5 |
![]()
Adam kendi içinde çelişiyor.
Delta,aşıların etkinliğini azaltmaz? ne kadar etkili mesela? ![]() Madem etkili formül neden değişiyor? Ben kendisini artık tosuncukun bir versiyonu olarak görmeye başladım. Etkili aşımız ama biz formülü değiştireceğiz çünkü virüs mutasyona uğradı.. ![]()
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Kisa bir zamanda ölümleri önlemek icin bu Cocuga Papuc yapilmisken, tabiki bu Cocukta büyümeye basladigi gibi, yeni Papuc yapilmasi lazim!. Yeni Bilimler elde edilikce, ona göre formülün degistirilmesinde ne var acaba?. Bu Durum Inan Yada Geber diye bir durum degil ya!. 20 Sene icindeki Din Istirmarindan sonra, Bilimedemi Güven kayboldu?.
Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Bilime güveni kaybettirenler uğur şahin gibi şarlatanlardır. bir gün önümüzdeki dönem covid bitebilir deyip şimdi virüs mutasyona uğradı yeni formül gerekiyor seneye bunu yapacağız demeçleri tamamen hayalkırıklığı ve ticari amaç taşıdığı belli oluyor. 6 ayda bir kolları sıvamak? Yok almayayım. Aşı olanlara kocaman geçmiş olsun dilerim sadece. her 6 ayda bir aşısız olarak damgalanacaksınız. Bilime güvenin.Bilim!!! bilim!! diye tutturanları gördük. Hepsi bir bir nereye döneceklerini şaşırdılar. Bilimi din diye yutturanlar başımıza bilim havarisi kesildiler. ![]()
Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
açıkladı, aşının, değişebilir, formülü, uğur, Şahin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |