15.03.2014, 22:40 | #1 |
|
Zeytinli Biber Kızartması
Malzemeler: |
15.03.2014, 22:46 | #2 |
|
Cevap: Zeytinli Biber Kızartması
Sarı ve kavun içi biber evde yok.Ama onlar olmadan deneyeceğim hiç zeytinli ve baharatlısını duymamıştım.Yarın kesin yapacağım.Enfes görünüyor.
Şimdiden afiyet ve şeker oldu bile bana. Teşekkürler |
15.03.2014, 23:01 | #5 |
|
@Çengelli İğne, kızartmanın resmini çekmeyi unutma
|
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
15.03.2014, 23:10 | #6 | |
|
Alıntı:
Ba ba ba ba Yapacağımdır diyorum ama inan ben telekomünikasyon özürlüğüm gerçekten ama birilerine çektiririm.Burada paylaşırım söz ki. O resime bakıp parmaklarını yalayacaksın gör bak. Çok hınzırellasın sen |
|
15.03.2014, 23:15 | #7 | |
|
Alıntı:
Kanıt istediğimden değil Çengelli... Forumumuzun adetitir, paylaşırız |
|
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
17.03.2014, 11:02 | #9 |
|
@Canan cığım yapmış olduğum kızartmanın resimleridir. Ancak nasıl çekmiş isem artık idare ediver.Fena kötü çekim. Deneme amaçlı az yapmıştım. Ama harika bir tad bunu da belirteyim.Herkese de tavsiye ederim. |
17.03.2014, 12:03 | #10 |
|
|
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
biber, doğranmış, kızartması, tane, zeytinli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |