![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]()
Çook teşekkür ederim Mihri, mahcup ediyorsun.
![]() Aslında "Hobilerim" bölümüne açtığım her konu benim üniversite ödevim. Üç hafta sonra mezun olacağım, bu işleri ticarete dökmeye cidden ihtiyacım yok değil. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İmkanın varsa yurt dışına git.. Modanın piri ülkelere iyice geliş , piş.. Sonra gerisi gelir. Tekstil konusunda bilgili değilim ama yaptığın iş temizse kazandıran bir sektör.
|
![]() |
Mihri Sultan'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#7 | |
![]()
Ben cidden istiyorum ama.
![]() Paranın yüzü sıcak mı derlerdi, neydi? ![]() Alıntı:
Bu ülkede de zaten eski mankenlerin, cemiyet hayatının "ünlü" simalarının, eğitimsizlerin, görgüsüzlerin işi oldu moda. ![]() |
|
![]() |
Never'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() Özel sektöre hiç bulaşmak istemiyorum, 6 aylık bir deneyimim oldu, olmaz olaydı! |
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
batik, batikle, beyaz, denemelerim, kenarlarına |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |