![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
canım bir alsancak yapmak istedi ama ya
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
*Paraşüt kulesinden atlamayana kız vermezler...
![]() *Çekirdeğe çiğdem. *Kordon elektrik aleti değildir. ![]() *Kumru da kuş değildir bizim için... ![]() *Yengen’i yeriz. ![]() *Uzatmayız... Gidiyom geliyom deriz... ![]() süper bir şehirdir İzmir...ayrıca bir tek İzmir'imizde cep telefonuyla konuşulmaz otobüslerde... ![]()
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Teşekkürler Armes.
Ben İzmirliyim gururluyum. ![]() Ama hayatımda Yengenç yemedim. Ne olduğunu bilmiyorum. Yengeçi bilirim denizden çıkar. Yengen'i günün her saatinde yerim. Hiç hayır demem. ![]() Hamiş: Yengen= İzmir'e özgü sandviç ekmeğinin (Kumru) arasına ızgarada sucuk sosis salam peynir ve de isteğe bağlı olarak turşu ketçap mayonez konularak yapılan bir yiyecektir.
![]() |
#5 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Allhtan altına not düşmüşsğünüz, yengen sandviçmiş demek ![]() Hani ilk duyunca, ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
İzmir'li değilim ama bayılırım yengene.
![]() ![]()
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() O senin yaptığın karışık sandviçtir. ![]() Kumru ekmeği özeldir. Nohut unundan yapılan susamlı kıtır kıtır bir ekmektir. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
Eline sağlık Armes konuna küçük bir dokundum gerçi ama içeriği çok hoş
![]() İzmirlilerde konuşmuşlar daha hoş olmuş ![]()
#9 |
![]()
Şu anda 35.5 ta olup ,sahilde gezmeyi o guzelim imbatın kokusunu doya doya içime çekmeyi çok arzu ederdim .
İyiki 35.5 luyum ,iyiki İzmir 'liyim .
Ya çaresizsiniz, yada çare sizsiniz. Benim Hayatımı Yargılamadan önce .. Benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan, dağ ve ovalardan geç . Hüznü, acıyı ve neşeyi tad... Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl,yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !! Ancak ondan sonra BENİ YARGILAYA BİLİRSİN |
![]() |
5 Üyemiz Megan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ayrıcalıkmış, hakikaten, izmirli, olmak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |