![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uzun süre uçuruma bakarsanız, bir süre sonra uçurumda size bakmaya başlar...
![]() |
#2 |
![]()
Bugün benim de hayatımın son Bugünü
![]() Umarım yarınım, yarınımız bugünden daha güzel olur. Kasvetli bir yazı olmuş. Sen yine şiir yaz Banemin. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Ha bu gün, ha dün... Günler hayatımızdan gelip geçiyor.Yarınları sunuyor sürekli... Bilumum malzemeli bir menü gibi...
Hayatımızın bir günü daha son bulmak üzere.Menüyü nasıl sunar önümüze belirsiz. Başlığı okuyunca içimde acı-tatlı karışık bir şeyler oluştu bir anda... Tarifi imkansız... ![]() Bugün' ü bu yazına ithaf ediyorum. Sadece bugünlük ama... ![]()
#4 |
![]()
LaLe yazdığım şeylere "şiir" demeniz bile utandırıyor beni yahu!
O şeylerden de yazarım ama, düz yazı düz yazıdır. ![]() Başakça yönlendirdiğin şarkı çok güzelmiş. Teşekkürler...
#5 |
![]()
Güneşli bir pazar sabahı Eminönün'deki Adalar vapur iskelesini düşünün. Onca insan, onca hayat, onca yaşanmışlık, onca hayal kırıklığı, onca mutluluk... İşte o iskele gibi içim. Karmakarışık... Dolu...
*** Aynı benim gibi karmakarışık... Yazıyı okurken bugünümü sorguladım. Unutulamayanlar arasına girmeyecek malesef... Çok güzel bir yazıydı. Ellerine sağlık Banemin ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ayy ben çok beğendim ya sanki birazcık benide anlatmış gibiydi yazın çok güzel olmuş yüreğine sağlık (:
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
Pazar yazılarını okurken orada bir iletimde bu linki vermişim.
Geliş sebebim bu ama okumak hoşuma gitti. Hortlatıyorum efendim... ![]()
#9 |
![]()
Her son bir başlangıç değilmidir zaten..
Tarih..29.01.2011) Yıl ve gün itibariyle aynı olmasada, hayatımın en önemli tarihlerinden biri.. Sevmiyorum 9 ları 19 ları 29 ları... Umarım bu tarih size şans getirir... |
![]() |
![]() |
#10 |
![]()
Günleri anlamlı/anlamsız yapan sonlarındaki sayılar veya isimleri değildir ki Duayen...
Sadece "29.01.2011" de yaşadığın her ne ise, onun yüzünden geride yaşanacak her ayın en azından 3 gününe bu önyargı ile yaklaşmak haksızlıktır yahu. ![]() Bak yazan dayı ne demiş... "Uzun süre uçuruma bakarsanız, bir süre sonra da uçurum size bakmaya başlar..." Sen buradaki dayı'yı dinle, Ezel'in dayısına 10 basarım ben ![]()
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bugün, bugünü, hayatımın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |